Νίκος Παππάς: Οι κωλοτούμπες της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει υποστεί διασυρμό στην κοινωνία και πληρώνει το τίμημα των ακραίων απόψεων που έλεγε προεκλογικά και τώρα μετατοπίζει τις θεσεις της με κωλοτούμπες. Υπο το φως των πραγμάτων που διαχειρίζεται αναγκάζεται να διατυπώνει αποψεις που δεν έλεγε προεκλογικά τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Και στο προσφυγικό , ασκεί

μια πολιτική διαφορετική απο αυτή που έλεγε και ερχεται στα δικά μας , και στη συμφωνία των Πρεσπών που λεει τωρα οτι θα τιμήσει τη συμφωνία , και στην οικονομία με τα πλεονάσματα που δεν ασχολείται , και στις επενδύεις που έλεγε για μπουλτόζες μεσα σε επτά ημέρες αλλά και στο Μάτι που τώρα μιλάει για κλιματική αλλαγή που φέρνει συνέπειες».

Σε οτι αφορά το θέμα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Νίκος Παππάς μιλώντας στο ραδιόφωνο “Ελλάδα 9,43¨ και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή, σημείωσε οτι θα πρέπει απέναντι στη κυβέρνηση της ΝΔ , ολες οι προοδευτικές δυνάμεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν κοινές πρωτοβουλίες , κοινές δράσεις και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι αναφερόμενος και στο ΚΙΝΑΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα