Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στον Κορυδαλλό το Ανθρωποκτονιών την Πέμπτη για νέα κατάθεση Πισπιρίγκου

Νέα κατάθεση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας θα ζητήσει το Ανθρωποκτονιών, άνθρωποι του οποίου θα μεταβούν την Πέμπτη στον Κορυδαλλό.

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταβεί την Πέμπτη το Ανθρωποκτονιών για να λάβει νέα κατάθεση από την προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κρατούμενη αναμένεται να ζητήσει αντίγραφο της δικογραφίας

και προθεσμία ώστε να τη μελετήσει και στη συνέχεια να καταθέσει ανωμοτί.

Ο φάκελος της δικογραφίας που θα δοθεί και στην ίδια, εκτός της ιατροδικαστικής έκθεσης η οποία καταλήγει ότι οι θάνατοι Ίριδας και Μαλένας οφείλονται σε ασφυξία, περιλαμβάνονται δεκάδες καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών και συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αφού η 33χρονη δώσει εξηγήσεις στους εισαγγελείς εκείνοι θα αποφανθούν για την άσκηση ποινικής δίωξης, αν οι ενδείξεις είναι βέβαια επαρκείς για κάτι τέτοιο. Εξέλιξη που θα πυροδοτήσει έναν νέο γύρο ανακρίσεων.

Όθων Παπαδόπουλος: Νιώθει πως θα της φορτώσουν τους θανάτους και των δύο παιδιών

Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχολίασε πως η εντολέας του δεν απολαμβάνει καθόλου τη δημοσιότητα ενώ έκανε λόγο για «δημόσια διαπόμπευση».

«Νιώθει πως έχει ήδη διεξαχθεί η δίκη της μέσα από τα ΜΜΕ και έχει βγει μάλιστα η απόφαση, πριν καν λάβει την ιδιότητα της κατηγορούμενης στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας» τόνισε ο Όθων Παπαδόπουλος συμπληρώνοντας: «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί νιώθει πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας».

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΙΡΙΔΑ #ΜΑΛΕΝΑ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΦΥΛΑΚΕΣ_ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρά, Πάτρα, Κορυδαλλό, Ανθρωποκτονιών, Πέμπτη, Πισπιρίγκου,nekra, patra, korydallo, anthropoktonion, pebti, pispirigkou