Μέλι: Tο νέο θαυματουργό ελιξίριο λάμψης που αξίζει να ενσωματώσεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου

Το μέλι διαθέτει εξαίσιες ιδιότητες που φροντίζουν τον οργανισμό, το δέρμα και τα μαλλιά σου.

Αν αναζητάς ένα νέο συστατικό που θα ενισχύσει τη ρουτίνα περιποίησής σου και θα τονώσει τη λάμψη της επιδερμίδα σου…κατευθύνσου προς την κουζίνα σου.

Το μέλι, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, αμινοξέα και σίδηρο έχει αναμφισβήτητα οφέλη τόσο για την καθολική υγεία του οργανισμού, όσο και την υγεία της επιδερμίδας.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι ποικιλίες των μελιών ίδιες.

Επομένως, ούτε ίσες σε ποσοστά θρεπτικών συστατικών.

Το ακατέργαστο μέλι – το οποίο λαμβάνεται κατευθείαν από την κηρήθρα – περιέχει γύρη μελισσών, αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που διαφορετικά μειώνονται κατά τη διαδικασία παστερίωσης που περνάει το μέλι που βρίσκουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Έπειτα, υπάρχει ο βασιλικός πολτός, ο οποίος παράγεται από τις μέλισσες για να ταΐσει τη βασίλισσά τους, οπότε φυσικά είναι ακόμα πιο πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά.

Δημιουργώντας ένα ισχυρό μείγμα στο μέλι Royal Nectar Manuka του Flamingo Estate ή χρησιμοποιείται ως συστατικό που σώζει το δέρμα στο Abeille Royal Advanced Youth Watery Oil της Guerlain, υπάρχουν πολλά οφέλη από το χρυσό νέκταρ, μέσα και έξω.

Αν λοιπόν θέλεις να εντάξεις κι εσύ αυτό το γλυκό συστατικό στη ρουτίνα ομορφιάς σου, ανακάλυψε τους τρόπους με τους οποίους θα σου προσδώσει λάμψη.

Δέρμα

#ΜΕΛΙ #ΟΜΟΡΦΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα