Με 8 απλά «tips» μπορείς να χάσεις εύκολα και γρήγορα έως 4 κιλά

Αποτελεσματικές πρακτικές για να πετύχεις τον στόχο σου και να χάσεις βάρος.

α 3 κιλά, που είναι η μέση αύξηση βάρους, υπάρχει τρόπος να τα χάσεις και μάλιστα χωρίς να κάνεις δίαιτα, αρκεί να ακολουθήσεις μερικές υγιεινές πρακτικές όπως μας εξηγούν δύο διατροφολόγοι.

Η απώλεια 3 κιλών (ή 2 ή 4) είναι ένας επαναλαμβανόμενος στόχος, επίσης επειδή αυτό είναι το μέσο περιττό βάρος που τείνουμε να παίρνουμε σε αρκετά συχνές καταστάσεις: κατά τη διάρκεια μιας περιόδου διακοπών, όταν κάνετε καθιστική ζωή ή, απλά, όταν αλλάξτε κάποιες συνήθειες.

Στην πραγματικότητα, μια μελέτη που

διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης επιβεβαίωσε ότι η καθυστέρηση του μεσημεριανού γεύματος και του δείπνου το Σαββατοκύριακο – το λεγόμενο Eating Jet Lag – μπορεί να οδηγήσει σε μέση αύξηση βάρους 4 κιλών, στην πραγματικότητα.

Το ιδανικό, όταν θέλεις να χάσεις βάρος, είναι πάντα να συμβουλευτείς έναν επαγγελματία, αλλά, όταν πρόκειται για μέτρια ποσότητα, πρέπει απλώς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να ακολουθήσεις μερικές απλές συστάσεις για να χάσετε αυτά τα περιττά κιλά χωρίς να χρειάζεται να συνεχίσεις μια δίαιτα.

Μιλήσαμε με τη διατροφολόγο Leticia Carrera, διευθύντρια του Felicidad Carrera Centre στη Μαδρίτη, και με τη Sandra Lordén Álvarez, personal trainer και ειδικό σε αθλητική διατροφή, για να συντάξουμε μια σύντομη λίστα με τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές για να πετύχεις τον στόχο σου με υγιεινό τρόπο.

1. Ψωμί και πρωτεΐνη για πρωινό. Διαβάστε περισσότερα στο TheIssue.gr

#ΚΙΛΑ #ΔΙΑΙΤΑ #ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα