Κρήτη: Τέσσερα σκυλιά και μία γάτα δολοφονήθηκαν από φόλες, κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστου

Τέσσερα σκυλιά και μία γάτα βρήκαν τραγικό θάνατο στο Ηράκλειο, όταν άγνωστος έβαλε φόλες σε χαρτιά κρεοπωλείου και σε κουτί αναψυκτικού, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Πνεύματος.

Ένα ακόμα εξοργιστικό περιστατικό στο Ηράκλειο, με τέσσερα νεκρά σκυλιά και μια γάτα να εντοπίζονται νεκρά. Μία κάτοικος της περιοχής της Φαιστού κατήγγειλε το περιστατικό και κατέθεσε μάλιστα μήνυση κατ’ αγνώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες

του creta24.gr, θηροφύλακες που ειδοποιήθηκαν για την κτηνωδία, έσπευσαν στο σημείο με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ο οποίος εντόπισε υπολείμματα άσπρης σκόνης.

Στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού, προσήλθε μια 31χρονη κάτοικος της περιοχής όπου κατήγγειλε το περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα δηλητηριασμένα σκυλιά είναι και το δικό της. Κατέθεσε μάλιστα μήνυση κατ’ αγνώστου.

Η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση.

Η οργάνωση Life Against Poison Greece σημείωσε: «Και μετά την ησυχία των γιορτινών ημερών, επιστρέφουμε με ακόμα ένα περιστατικό χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων. Σήμερα 20/4/2023 ο Σπύρος Νηστικάκης με την Έκα, συνοδεία του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα της Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου κ. Γιώργου Μεραμβελιωτάκη, ερεύνησαν στο Τυμπάκι στην περιοχή Γυράλωνα, όπου εντόπισαν μία νεκρή δηλητηριασμένη γάτα και 3 δολώματα (κρέας, λίπος κ.λπ.) πασπαλισμένα με μπόλικη άσπρη σκόνη, άγνωστης σύστασης. Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών»

#ΓΑΤΑ #ΣΚΥΛΟΣ #ΦΟΛΕΣ #ΚΡΗΤΗ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΜΗΝΥΣΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΦΑΙΣΤΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα