Κρήτη: Σύλληψη 31χρονης μητέρας για βία στο ίδιο της το παιδί

Άλλη μια περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύμα ένα 13χρονο αγοράκι και θύτη την ίδια του τη μητέρα. Το παράξενο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι η μητέρα κάλεσε την αστυνομία, χωρίς να ξέρει ότι θα βρεθεί η ίδια κατηγορούμενη.

Η μητέρα του παιδιού είναι 31 ετών και κατάγεται από την Ρουμανία, αλλά μένει πολλά χρόνια στην Ελλάδα και

συγκεκριμένα στην Κρήτη. Ο γιος της, 13 ετών, ήρθε φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη, καθώς τόσα χρόνια τον μεγάλωνε η γιαγιά του, που της έχει τρελή αδυναμία.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ζητούσε από την μητέρα του επίμονα μια κάρτα τηλεφώνου, για να μπορεί να μιλήσει με την γιαγιά του. Η 31χρονη αρνούνταν να του δώσει χρήματα για να αγοράσει κάρτα, και του είπε να πάει στην θεία του (αδερφή της) και να πάρει από εκεί τηλέφωνο, έτσι και έκανε.

Όταν πήγε η μητέρα του να τον πάρει από την αδερφή της, το μικρό αγοράκι δεν ήθελε να την ακολουθήσει και ζήτησε να μείνει στην θεία του. Τότε η 31χρονη εκνευρίστηκε και πήγε να χτυπήσει το παιδί της, έτσι ώστε να φοβηθεί και να την ακολουθήσει.

Η θεία του ευτυχώς το προστάτεψε, και έδιωξε την αδερφή της από το σπίτι. Τότε εκείνη κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, αλλά βρέθηκε κατηγορούμενη για βία σε ανήλικο μετά από μαρτυρικές καταθέσεις.

Συγκεκριμένα και οι δύο αδερφές της 31χρονης, κατέθεσαν ότι η ίδια είχε πολλά ξεσπάσματα στο παιδί της και το χτύπαγε. Το παιδί βέβαια, από τον φόβο που είχε όταν το ρώταγες αν είναι καλά έλεγε «ναι, όλα καλά».

Τώρα η ''μητέρα'' θα βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, και το παιδί θα μείνει προσωρινά στην θεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα