Κρατούσε τα οστά του γιου της για 40 χρόνια στην Κυψέλη: Το μακάβριο μυστικό της Καλής Καλό

«Είναι αλήθεια. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δύο γυναίκες ότι βρήκαν αυτό σε ένα από τα μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας», αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας.

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε η μεγάλη θεατρίνα Καλή Καλό στην Άνω Κυψέλη, αλλά και η οικονόμος της, όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο για να βγάλουν από μέσα ρούχα και άλλα αντικείμενά της: Σε ένα ξύλινο κουτί υπήρχαν τα οστά του μοναχογιού της,

τον οποίο είχε χάσει πριν από περίπου 40 χρόνια από έκρηξη.

Την αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα «Espresso» ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έμεινε κι αυτός άναυδος. «Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο τραγικό χαμός του γιου της... μετά από έκρηξη σε πείραμα χημείας

Σημειώνεται πως ο γιος της Χρήστος ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα. Σε ηλικία 13 ετών ο Χρήστος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών. Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του γιου της η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια.

Σύμφωνα πάντα με την «Espresso», η 96χρονη και σπουδαία θεατρίνα Καλή Καλό βρίσκεται φιλοξενούμενη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, μια και πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της ώσπου να μπορέσει το Γηροκομείο Αθηνών να τη φιλοξενήσει.

#ΓΙΟΣ #ΝΕΚΡΟΣ #ΚΟΚΚΑΛΑ #ΣΠΥΡΟΣ_ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρατούσε, Κυψέλη, Καλής Καλό,kratouse, kypseli, kalis kalo