Κορονοϊός: Η λίστα με τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά από αύριο Τετάρτη 18/3

Λουκέτο" μπαίνει από αύριο και στα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο της λήψης αυστηρών μέτρων προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού, ο οποίος έχει "εγκατασταθεί" για τα καλά στη χώρα μας.

Από τη μακρά λίστα των καταστημάτων στα οποία ο κορονοϊός βάζει "λουκέτο", εξαιρούνται τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και άλλα καταστήματα, που ανήκουν στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Μάλιστα, μετά από σχετική

απόφαση, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο προκειμένου να αποφεύγονται οι εικόνες συνωστισμού πολιτών που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Τα σούπερ μάρκετ λοιπόν θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ θα παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές.

Ανοικτά θα μείνουν τα καταστήματα αγροτικών εφοδίων σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, ανοικτά θα είναι τα καταστήματα που διαθέτουν άδεια εμπορίας γεωργικών φαρμάκων, εμπορίας λιπασμάτων, πολλαπλασιαστικού υλικού, πώλησης και εμπορίας ζωoτροφών, καθώς και πώλησης και εμπορίας κτηνιατρικών φαρμάκων.

Σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ «ο λόγος εξαιρέσεως των ανωτέρω από την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων, είναι ότι αυτά καλύπτουν τις καλλιεργητικές και παραγωγικές ανάγκες των παραγωγών της χώρας μας».

Το υπουργείο Υγείας συγκέντρωσε σε μια φωτογραφία όλα τα ανοιχτά καταστήματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, προκειμένου να γίνεται πιο κατανοητό και να μην προκληθεί αναστάτωση:

Keywords
Τυχαία Θέματα