Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο»

Θρήνος και συγκίνηση στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη - Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του γνωστού τραγουδιστή

Αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά θαυμαστές του Γιάννη Φλωρινιώτη είπαν με συγκίνηση το «τελευταίο αντίο» στον γνωστό καλλιτέχνη.

Ειδικά, η κόρη του, η Άννα Φλωρινιώτη, «λύγισε» και σπάραξε στο κλάμα μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά όπου εψάλη

η εξόδιος ακολουθία. Στο φέρετρο του εκλιπόντα, η οικογένειά του έβαλε το αγαπημένο του μικρόφωνο, αλλά και ένα τετράδιο από τα παιδικά του χρόνια, ενώ επέλεξαν να τον κηδέψουν με το χαρακτηριστικό του λευκό κοστούμι, όπως δήλωσε η κόρη του Άννα.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που πήγαν στην κηδεία ήταν η Άντζελα Δημητρίου, η Καίτη Γαρμπή (που ξεκίνησε το τραγούδι δίπλα στον Γιάννη Φλωρινιώτη), η Κατερίνα Στανίση, η Ελένη Φιλίνη, η Έφη Θώδη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας κ.ά.

Όταν έφτασε το φέρετρο, ο κόσμος χειροκρότησε ενώ έπαιζε και τη μεγάλη επιτυχία του Φλωρινιώτη, το τραγούδι «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα».

Η ταφή του γνωστού τραγουδιστή, που υπενθυμίζεται πως «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, έγινε στο κοιμητήριο του Σχιστού.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ #ΚΗΔΕΙΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ #ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη, Συγκίνηση,kideia gianni florinioti, sygkinisi