«Καθαρό» το καλασνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Εφετείο Αθηνών,

«Καθαρό» είναι σύμφωνα με την Αστυνομία το καλάσνικοφ με το οποίο πυροβόλησαν οι δράστες τον φρουρό στο εφετείο Αθηνών κατά την βομβιστική επίθεση

«Καθαρό» είναι σύμφωνα με την Αστυνομία το καλάσνικοφ με το οποίο πυροβόλησαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στο Εφετείο Αθηνών εναντίον του αστυνομικού φρουρού.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία ύστερα από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στον κάλυκα ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης προκύπτει ότι το όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Αν και η περιοχή

δεν έχει λίγα σημεία από τα οποία αναζήτησαν και μπορούν ίσως να βρουν αξιοποιήσιμο βιντεοληπτικό υλικό οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, το απίστευτο της ιστορίας είναι πως δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε ένα καρέ από τυχόν βιντεοληπτικό υλικό των καμερών ασφαλείας του ίδιου του Εφετείου.

Ο λόγος είναι άκρως ελληνικός και πραγματικός όσο απίστευτος και αν ακούγεται για ένα κτίριο που αποτελεί υψηλό στόχο για την τρομοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. όσο και από πηγές της Εισαγγελίας, εξωτερικές κάμερες ασφαλείας δεν υπήρχαν καν, ενώ και οι εσωτερικές κάμερες ασφαλείας που «κοίταζαν» την είσοδο, δεν λειτούργησαν ποτέ από την παραλαβή κιόλας του κτιρίου, εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια.

Πλέον αποφασίστηκε να μπουν κάμερες από εδώ και στο εξής.

Σημειώνεται ότι οι ζημιές από την ισχυρότατη βόμβα είναι εκτεταμένες, ακόμα και στα γραφεία εισαγγελέων στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα