Η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» οπαδική βία πίσω από τους πυροβολισμούς στους Αμπελόκηπους

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τους πυροβολισμούς το μεσημέρι της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 32χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ρώσος ομογενής έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ είναι σεσημασμένος για τις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει για ναρκωτικά και εξύβριση και έχει εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια. Ο τραυματίας είχε αποφυλακιστεί πριν λίγο καιρό.

Ο 32χρονος περπατούσε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όταν τον περικύκλωσαν 6-7 άτομα και τον πυροβόλησαν, με μία από τις σφαίρες να τον

χτυπά στην πλάτη προκαλώντας του τον σοβαρό τραυματισμό. Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και εισήλθε άμεσα για να χειρουργηθεί.

Από την ΕΛΑΣ, εξετάζεται ως ένα πολύ σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ αυτός που τον πυροβόλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για ανάλογο περιστατικό.

Τέλος, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας από τους γύρω δρόμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα