Η «αποκάλυψη» Λοβέρδου για την επόμενη μέρα μετά το ΠΑΣΟΚ

Παρελθόν αποτελεί πλέον για το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τη χθεσινή «βόμβα» της παραίτησής του από όλα τα όργανα και από μέλος του κόμματος για λόγους που - όπως διευκρίνισε - είναι αμιγώς πολιτικοί.

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η επιστολή παραίτησης του Ανδρέα Λοβέρδου

δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα από καμία πλευρά, ενώ το μόνο «ανεπίσημο» σχόλιο από την Χαριλάου Τρικούπη ήταν... «καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές».

Στελέχη έκαναν επίσης λόγο για αναμενόμενη εξέλιξη καθώς υπήρχαν διαφωνίες και διαφορετικές προσεγγίσεις με τον Ανδρέα Λοβέρδο, όπως λένε, να ακολουθεί τον δικό του δρόμο.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε σήμερα ότι επικοινώνησε με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος του «αποκάλυψε» ότι θα ασχοληθεί από εδώ και πέρα με το πανεπιστήμιο και το δικηγορικό του γραφείο ενώ σχολίασε ότι η επιλογή του θα κριθεί.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Χρηστίδης είπε ότι δεν περίμενε την αποχώρηση του κυρίου Λοβέρδου: «Δεν το περίμενα. Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε δώσει μια μάχη για τις εθνικές εκλογές και τις πρώτες και τις δεύτερες. Η μάχη αυτή ήταν πολύ μεγάλη, όπως έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και επομένως δεν το περίμενα ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

#ΑΝΔΡΕΑΣ_ΛΟΒΕΡΔΟΣ #ΠΑΣΟΚ #ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα