Η αντίδραση Σαμαρά στην αναφορά Τσίπρα στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στη στάση του Αντώνη Σαμαρά ως υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όσον αφορά στο Σκοπιανό

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έκανε την εξής δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα».

Αντίδραση την οποία σχολίασε αιχμηρά με τη σειρά του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. "Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας ώστε να λυθεί οριστικά ένα ζήτημα που φορτώθηκε στη χώρα από το 1992. Τότε που η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά και η χώρα, είχε την ατυχία να έχει ως Υπουργό Εξωτερικών τον κύριο Σαμαρά, ο οποίος προτίμησε να οικοδομήσει την προσωπική πολιτική του καριέρα, παρά να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος, με τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για τη χώρα", ανέφερε ειδικότερα ο κ.Τσίπρας.

Την απάντηση Σαμαρά σχολίασε ο κ.Παππάς, θέλοντας να... σπείρει ζιζάνια στη ΝΔ. «Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Μακεδονικό. Ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι αυτή η κριτική είναι τίτλος τιμής για αυτόν. Τίτλος τιμής ότι έριξε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλλον θέλει με αφορμή πάλι το Μακεδονικό να ρίξει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα