Η αγάπη... σώζει ζωές! Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός κουταβιού που βρέθηκε σε δραματική κατάσταση

Συγκινεί η απίστευτη ιστορία μεταμόρφωσης ενός μικρού σκύλου που υπέφερε από αφόρητους πόνους κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του: Mε πολλή αγάπη και φροντίδα πρόκειται σήμερα για ένα... «άλλο» ζωάκι!

Τυχερή στην ατυχία της υπήρξε η μικρή Ayla, που εντέλει διασώθηκε εγκαίρως από την φιλοζωική οργάνωση «Little Steps Matter».

Η οργάνωση που διασώζει αδέσποτα στο Μπαλί, δημοσίευσε ένα σύντομο κλιπ στο Instagram αποδεικνύοντας πώς η αγάπη και η φροντίδα μπορούν

να σώσουν ζώα που φαίνεται να προορίζονται για μια σύντομη και οδυνηρή ζωή.

Στην ανάρτηση αυτή διαβάζουμε:

Ήταν μόνο αρχές Δεκεμβρίου όταν σώσαμε την Ayla που βρισκόταν σε δραματική κατάσταση.

Εκτός του ότι ήταν γεμάτη ψώρα και σε πολύ κακή γενική κατάσταση υγείας, διαπιστώσαμε ότι δεν είχε σπασμένα κόκαλα, αλλά παραμόρφωση και στα δύο μπροστινά της πόδια που προκλήθηκε από έλλειψη ασβεστίου και κακή διατροφή.

Η Ayla δεν είχε άλλη επιλογή από το να σέρνεται στο έδαφος, γεγονός που θα οδηγούσε σε περαιτέρω εκδορές και τραυματισμούς όσο περνούσε ο καιρός.

Είχαμε ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ποτέ τόσο σοβαρές όσο η περίπτωση της Ayla. Ήταν μόλις 2,5 μηνών, αλλά ζούσε αυτό τον «εφιάλτη» για το μεγαλύτερο μέρος της σύντομης ζωής της.

Η Ayla έχει βρει πλέον την οικογένειά της στο πρόσωπο του Jonathan και του Daniel. Την ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μόλις τη γνώρισαν. Τώρα ζει μια ευτυχισμένη ζωή που της άξιζε από την αρχή. Οι καρδιές μας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο γεμάτες.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LITTLE STEPS MATTER (@littlestepsmatter)

#ΚΟΥΤΑΒΙ #ΣΚΥΛΟΣ #ΔΙΑΣΩΣΗ #ΦΡΟΝΤΙΔΑ #ΖΩΑ #ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα