Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την δολοφόνησε με 8 μαχαιριές με κυνηγετικό μαχαίρι, φρίκη στη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού (βίντεο)

Ένας 49χρονος γυναικοκτόνος δολοφόνησε με οχτώ μαχαιριές τη σύζυγο του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Είχε κάνει κλήση στην αστυνομία η άτυχη γυναίκα για να προστατευθεί από τον άντρα της. Τι δήλωσε κάτοικος της πολυκατοικίας.

Ο άνδρας 49 χρονών δολοφόνησε το βράδυ της Κυριακής τη σύζυγό του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και έπειτα παραδόθηκε στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Η 14η Γυναικοκτονία

στην Ελλάδα μέσα στο 2021 σοκάρει από τα ξημερώματα της Δευτέρας τη Θεσσαλονίκη. Ένας 49χρονος αρμενικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε μπροστά στους άνδρες της ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου, δηλώνοντάς τους πως σκότωσε τη σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν άμεσα χειροπέδες και τον έβαλαν στον κρατητήριο, ενώ δόθηκε άμεσα σήμα ώστε περιπολικό να κατευθυνθεί προς τη διεύθυνση που τους έδωσε ώστε να διαπιστώσει ότι λέει αλήθεια.

Το περιπολικό έφτασε πράγματι στο σπίτι και μπαίνοντας σ' αυτό βρήκε τη 48χρονη σύζυγο δολοφονημένη στην κρεβατοκάμαρά της. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Την δολοφόνησε με 8 μαχαιριές

Με οκτώ μαχαιριές φέρεται να σκότωσε ο 49χρονος τη 48χρονη σύζυγό του και μάλιστα σύμφωνα με το mega ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους.

Βρέθηκε σε λίμνη αίματος

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι που εκτιμάται ότι ήταν το μέσο τέλεσης της δολοφονίας.

Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία (όπως και το θύμα), στην προανακριτική του απολογία φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή η γυναίκα του τον απατούσε.

Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021.

«Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο»

Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται ο ΑΝΤ1, κατά την πανδημία και ιδιαίτερα στην περίοδο της καραντίνας, υπήρξαν επεισόδια στο σπίτι και μάλιστα είχε κληθεί και η Αστυνομία.

Ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι δήλωσε ότι «ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Έχει πάει στο νοσοκομείο. Εγώ δεν τον έχω δει πολλές φορές, πέρα από μία – δύο φορές. Άκουσα ότι χθες το βράδυ μάλωσε με τη γυναίκα του, πήρε το μαχαίρι, τη σκότωσε με 8 μαχαιριές και πήγε μόνος του στην Αστυνομία και παραδόθηκε».

Όπως είπε ο γείτονας, «έχει έναν γιο που σπουδάζει στην Κατερίνη. Πήραν τηλέφωνο το παιδί και ήρθε κατά τη 1 τα ξημερώματα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είχε ακούσει φωνές και διαπληκτισμούς.

«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα, ότι η γυναίκα δούλευε στο σπίτι, έφτιαχνε ρούχα και ζούσαν και με κάποια επιδόματα. Την σύζυγο δεν την είχα δει ποτέ, δεν έβγαινε από το σπίτι. Τελευταία έλεγαν ότι εκείνος είχε κόψει και τα φάρμακα» υποστήριξε ο κάτοικος.

Keywords
Τυχαία Θέματα