Γλυκά Νερά: Στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος - Με ποιους θα μοιράζεται το κελί (βίντεο)

Ειδική μέριμνα υπήρξε στις φυλακές Κορυδαλλού, ώστε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, να μη βρεθεί με «σκληρούς» ποινικούς.

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση της προφυλάκισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μετά την απολογία του για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου μεταφέρθηκε άμεσα με ειδικά τζιπ

της Ασφάλειας.

Ο συζυγοκτόνος θα βρεθεί, τελικά, σε κελί στην ειδική πτέρυγα των Γυναικείων Φυλακών. Όπως ανέφερε το «Mega» θα είναι μαζί με άλλους τρεις καταδικασθέντες για υποθέσεις ναρκωτικών και λαθρεμπορίου, ο ένας είναι, μάλιστα, σωφρονιστικός υπάλληλος. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε ειδική μέριμνα από τους υπεύθυνους των φυλακών, ώστε ο πιλότος να μη βρεθεί μαζί με «σκληρούς» ποινικούς, προκειμένου να μη βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει. Θα προαυλίζεται, πάντως, μαζί με τους υπόλοιπους φυλακισμένους και θα ακολουθεί κανονικά όλο το πρόγραμμα των υπόλοιπων.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα περάσει την πρώτη του συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών, ώστε στη συνέχεια οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να φτιάξουν το ψυχολογικό του προφίλ. Επίσης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε θα μπει σε καραντίνα 14 ημερών, λόγω κορονοϊού, καθώς έκανε τεστ, ενώ ήταν στη ΓΑΔΑ, με βάση το πρωτόκολλο που ισχύει για την πανδημία.

Keywords
Τυχαία Θέματα