Γιώργος Πατούλης: «Εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο»

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, και σε κυβερνητικό επίπεδο, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ζήτησε συγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες το βράδυ.

Μετά την έντονη ενόχληση της κυβέρνησης για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη, και υπογραμμίζοντας ότι «όλα είναι ανοιχτά» στο ερώτημα για το αν θα τον στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στις περιφερειακές εκλογές,

ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha, εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη στάση που κράτησε εν μέσω πυρκαγιών και πένθους της χώρας μας λόγω των θανάτων των δύο ηρώων πιλότων μας.

«Εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο. Ήταν μια κακιά στιγμή, ζητώ συγγνώμη», ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά το βίντεο που κυκλοφορήσε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Ο ίδιος ανέφερε:

«Χθες παρευρέθηκα στην εκδήλωση στο Ζάππειο, προς το τέλος και λίγο πριν την αποχώρηση μου, μου ζήτησαν παρευρισκόμενες να χορέψω μαζί τους.

Εντελώς λανθασμένα και την ώρα που έβγαινα, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά τους. Ηταν μια κακιά στιγμή και ζητάω ειλικρινά συγνώμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να τιμήσω την εκδήλωση τους με ένα χορό, κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΤΟΥΛΗΣ #ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ #ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα