Φωτιά στα Βίλια - Πρόεδρος της Κοινότητας: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους Πολωνούς πυροσβέστες, γιατί προστάτευσαν την πόλη

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βιλίων, Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, τόνισε την συνεισφορά των Πολωνών πυροσβεστών που έσωσαν την πόλη από τις φωτιές.

«Στα Βίλια έχει μικρές αναζωπυρώσεις και μικρές εστίες. Θέλω να πιστεύω πως με το φως της ημέρας θα είναι καλύτερα. Αυτή τη στιγμή ελέγχεται».

Αυτό είπε νωρίτερα για το μεγάλο μέτωπο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βιλίων, Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, επισημαίνοντας ότι το Πανόραμα απέχει χιλιόμετρα από τα Βίλια.

«Δεν

έγινε εκκένωση στα Βίλια γιατί δεν υπήρχε κίνδυνος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους Πολωνούς πυροσβέστες, γιατί προστάτευσαν την πόλη. Τα Βίλια έχουν μεγάλη δυνατή εθελοντική ομάδα, οι νέοι έδειξαν αυταπάρνηση και μπήκαν μπροστά για να καούνε. Δεν είναι καλά οργανωμένη η υπηρεσία που έχει αναλάβει να σβήσει τη φωτιά» είπε στο Mega. «Απέναντί μου βλέπω μία αναζωπύρωση, θα σβήσει μόνο με εναέρια μέσα» είπε ο κ. Μακρυνόρης.

Υπενθυμίζεται οτι χθές νεαρός κάτοικος των Βιλίων δήλωσε:

«Τη δουλειά και τον συντονισμό οι Πολωνοί την έκαναν. Εμείς ό, τι μας λέγανε. Οι Πολωνοί ήταν αυτοί που έδιναν οδηγίες τι να κάνουμε και αυτούς ευχαριστούμε. Είχαν παραταχθεί όλα τα πυροσβεστικά το ένα δίπλα στο άλλο. Ευτυχώς άλλαξε ο αέρας και μπόρεσαν και την έλεγξαν».

Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί για να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς, αποθέωσε μάλιστα τους Πολωνούς πυροσβέστες που έδωσαν και εκείνοι συγκλονιστικές μάχες.

{https://twitter.com/SosoChon/status/1428033452083982337?s=20}

{https://twitter.com/PolandMOI/status/1427332628420702210?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Βίλια - Πρόεδρος, Κοινότητας, Θέλω, Πολωνούς,fotia, vilia - proedros, koinotitas, thelo, polonous