Φωτιά σε πολυκατοικία στον Κολωνό: Σοκαριστικό βίντεο με ένοικο που προσπαθεί να γλιτώσει από τις φλόγες (βίντεο)

Σημειώνεται πως όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν απομακρυνθεί μέσω του κλιμακοστασίου όταν ξέπασε η φωτιά στην πολυκατοικία στον Κολωνό

Βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφει την προσπάθεια ενός άνδρα να απομακρυνθεί από το φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στον Κολωνό, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως διακρίνεται σε βίντεο του ΣΚΑΙ, ο άνδρας επιχειρεί να γλιτώσει από τις φλόγες που ξέσπασαν στον

4ο όροφο σε μια αγωνιώδη προσπάθεια.

Σημειώνεται πως όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν απομακρυνθεί μέσω του κλιμακοστασίου.

Καλύτερη εικόνα

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και στα διαμερίσματα για να επιβεβαιωθεί ότι δεν είχε μείνει άνθρωπος στο κτίριο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Πυθοδώρου στον Κολωνό ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Η πυροσβεστική προσπαθεί να περιορίσει την φωτιά, ενώ κάτοικοι γύρω διαμερισμάτων κατέβηκαν από το κλιμακοστάσιο, για λόγους ασφαλείας,

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, ωστόσο επί τόπου έχει σπεύσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους ενώ, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί.

{https://www.instagram.com/p/CVFREEyIiZ-/?utm_source=ig_web_copy_link}

Keywords
Τυχαία Θέματα