Έτσι θα κάνεις τον άλλον να σε... ερωτευτεί

Υπάρχουν σίγουρα έξυπνα τρικ που μπορούν να ξυπνήσουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον στο... αντικείμενο του πόθου σου.

Ο έρωτας, το συναίσθημα του ενθουσιασμού και της λαχτάρας, είναι όλα όσα αισθάνεσαι όταν αντικρύζεις κάποιον που σου αρέσει και θέλεις να νιώθει το ίδιο και για σένα.

Ίσως να μην υπάρχει εγγυώμενος τρόπος αλλά υπάρχουν κάποιές έξυπνες κινήσεις που μπορείς να κάνεις και να του ξυπνήσεις αυτά τα συναισθήματα. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας έχουν αφήσει οι ρομαντικές ταινίες, είναι η λαχτάρα να μας κοιτάξει κάποιος με τον πόθο που έχει ο χαρακτήρας του Ryan

Gosling- Noah για την Allie της Rachel McAdams στο «The Notebook».

Ή το πώς η Elizabeth Bennet έλκεται από τον περήφανο Mr. Darcy σε κάθε μεταφορά του βιβλίου της Jane Austen «Περηφάνια και Προκατάληψη». Υπάρχει αθάνατη αφοσίωση που αντέχει στο χρόνο.

Το να ερωτεύεσαι είναι μια αξέχαστη εμπειρία, με κάποιους μάλιστα να πιστεύουν ότι ο έρωτας έρχεται τόσο εύκολα όσο η πρώτη ματιά. Ο ψυχολόγος Zick Rubin πιστεύει ότι η ρομαντική αγάπη αποτελείται από προσκόλληση, φροντίδα και οικειότητα. Άλλοι ερευνητές και θεωρητικοί έχουν δηλώσει ότι η αγάπη είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να βοηθήσεις την «διαδικασία» και να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί

Υπάρχει ένας συνδυασμός συμπεριφορών που οι ειδικοί συνιστούν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει να γείρει η ζυγαριά υπέρ σου στην προσπάθειά σου για έρωτα. Ο συγγραφέας και ειδικός σε θέματα ανθρώπινης συμπεριφοράς David Lieberman αναφέρεται στον «νόμο της σπανιότητας».

Αν και οι επαναλαμβανόμενες θετικές αλληλεπιδράσεις με κάποιον που σου αρέσει είναι καλό πράγμα, υπάρχει επίσης ένα συγκεκριμένο όφελος από το να είσαι λιγότερο διαθέσιμη ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η διατήρηση της οπτικής επαφής με το άτομο, η επίδειξη της ευάλωτης πλευράς σου, η έκφραση ενδιαφέροντος για την υποστήριξη των ονείρων του, ακόμη και η επιλογή να φορέσεις κόκκινο χρώμα στο ραντεβού, είναι μερικές προτάσεις για να δώσεις ενδεχομένως στον εαυτό σου μια ευκαιρία για αγάπη.

Η ειδικός σε θέματα επικοινωνίας Leil Lowndes προσθέτει ότι η έντονη εστίαση στο άλλο άτομο όσο μιλάει και λίγο μετά -που αναφέρεται ως «μάτια καραμέλας»- μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Σχετικά με το θέμα της συγκέντρωσης, ένας καλός ακροατής είναι κάποιος που μπορεί να δώσει στον εαυτό του μια ευκαιρία να τον βρει και ο έρωτας, όπως εξέφρασε στο Cosmopolitan ο ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας M. Gary Neuman.

Δείξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ιστορίες του ανθρώπου με τον όποιο έχεις βγει ραντεβού, κάνε ερωτήσεις και απάντησε με προσοχή. Το συχνό χαμόγελο και το άγγιγμα του ατόμου θα μπορούσαν επίσης να λειτουργήσουν υπέρ σου- οι δύο συμπεριφορές θα σε κάνουν να δείχνεις πιο σίγουρη και επίσης θα χτίσουν την οικειότητα.

Ο μακροχρόνιος έρωτας μπορεί να απαιτεί μερικά ακόμη μυστικά, αλλά οι συμβουλές που αναφέρθηκαν εδώ θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να κάνεις μία καλή αρχή.

Πηγή: TheIssue.gr

#ΕΡΩΤΑΣ #ΑΓΑΠΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έτσι θα κάνεις τον άλλον να σε... ερωτευτεί,