Τραγικός επίλογος: Στους 23 οι νεκροί στη Μάνδρα

Νεκρός εντοπίστηκε, ο 70χρονος κυνηγός που αγνοείτο μετά τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για τον 22ο άνθρωπο, που έχει χάσει τη ζωή του από τη θεομηνία. Λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε στο Θριάσιο ηλικιωμένη με αποτέλεσμα τα θύματα να έχουν φτάσει τους 23.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν τη σορό του, που ήταν σκεπασμένη από λάσπη και φερτά υλικά. Τη σορό εντόπισαν άνδρες της Πυροσβεστικής σε χώρο κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας και αυτή την ώρα διακομίζεται στο

«Θριάσιο» νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.

Το 23 θύμα

Για 12 ημέρες οι γιατροί της μονάδας εντατικής θεραπείας του «Θριάσιου» νοσοκομείου προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή την ηλικιωμένη γυναίκα που είχε μεταφερθείς στο νοσοκομείο, σε ιδιαίτερη άσχημα κατάσταση μετά τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες έπρεπε να αντιμετωπίσουν το βαρύ υποθερμικό σοκ, αλλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα σε όλο το σώμα. Παρά τις προσπάθειες κι ενώ οι γιατροί γνώριζαν από την αρχή για το πολύ δύσκολο περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν, η 85χρονη απεβίωσε αργά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η σορός ενός ακόμα αγνοούμενου που αναζητούνταν εδώ και ημέρες στην περιοχή που σημειώθηκαν οι πλημμύρες.

Η διαδικασία της αναγνώρισης από τους οικείους του διήρκησε, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, για περισσότερο από μία ώρα και αυτό κατέστη δυνατό κυρίως από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εντοπίστηκε, Μάνδρα Αττικής - 23,entopistike, mandra attikis - 23