Ενημέρωση για το Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ σε δικαιούχους του ΚΕΑ από το δήμο Νέας Σμύρνης

Παροχές από το Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης - Ενημέρωση από το Δήμο Νέας Σμύρνης.

Διπλάσια ποσότητα δωρεάν νερού προσφέρει η ΕΥΔΑΠ με το Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ), το οποίο επεκτείνεται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Πιο συγκεκριμένα,

η ΕΥΔΑΠ προσφέρει σε όσους δικαιούχους έχουν υπαχθεί στο Ν.4389/2016 (δικαιούχους ΚΕΑ):

Δωρεάν ποσότητα νερού 2 κυβικά μέτρα ανά μήνα ανά μέλος νοικοκυριού.Δωρεάν ποσότητα νερού 3 κυβικά μέτρα ανά μήνα, για κάθε μέλος με αναπηρία άνω του 67 %, η οποία θα προκύπτει από έγκυρο πιστοποιητικό

ΚΕΠΑ .

Την εφαρμογή του ΕΕΤ, στην παροχή νερού της κύριας (ιδιοκτήτης ή μισθωμένης) κατοικίας, στην οποία διαμένει ο δικαιούχος.Την εφαρμογή του ΕΕΤ και στους δικαιούχους οι οποίοι διαμένουν μόνιμα, σε δωρεάν παραχωρημένη κατοικία ή φιλοξενούνται.Την εφαρμογή του ΕΕΤ και στους εκτός δικτύου ύδρευσης πελάτες, που τιμολογούνται από την ΕΥΔΑΠ, με δικαιώματα χρήσης αποχέτευσης.

Επιπλέον οι δικαιούχοι που λαμβάνουν ήδη μειωμένο ειδικό τιμολόγιο από την ΕΥΔΑΠ (πολύτεκνοι, υπερήλικες) έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν το τιμολόγιο με τους ευνοϊκότερους όρους. Οι δικαιούχοι του ΕΕΤ θα ελέγχονται ως προς την τήρηση των κριτηρίων υπαγωγής ανά τακτά διαστήματα. Το ΕΕΤ θα βρίσκεται σε ισχύ με την παραπάνω μορφή, μέχρι την υλοποίηση της ΚΥΑ 132275/19.05.2017 (ΦΕΚ 1751Β722.05.2017), η οποία αφορά σε κανόνες τιμολόγησης και κοστολόγησης υπηρεσιών παροχής νερού.

Οι αιτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ https://www.eydap.gr/MyAccount/SocialInvoice.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.eydap.gr/MyAccount/SocialInvoiceInfo/.

Keywords
Τυχαία Θέματα