Εκτός ψηφοδελτίου Σγουρού ο Μιχάλης Μπέλλας μετά τις χυδαίες αναρτήσεις για τον Κασσελάκη

O Μιχάλης Μπέλλας διεγράφη μετά την ομοφοβική και άκρως προσβλητική ανάρτησή του για τον υποψηφίο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Τη διαγραφή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Μπέλλα ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, μετά το σάλο που ξέσπασε από την απαράδεκτη ομοφοβική επίθεσή του στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται

αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα».

Υπενθυμίζεται πως μετά από σειρά αναρτήσεων του Μπέλλα, ο Γιώργος Ιωακειμίδης ζητούσε την αποπομπή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου από την παράταξη Σγουρού, υπογραμμίζοντας πως «η χυδαία και ομοφοβική ανάρτηση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του κ. Σγουρού, Μιχάλη Μπέλλα, απλά επιβεβαιώνει ότι ο ρατσισμός και η ομοφοβία δεν περιορίζονται μόνο στην ακροδεξιά».

Είναι χρέος όλων μας αντίστοιχα φαινόμενα να απομονώνονται και να καταδικάζονται χωρίς αστερίσκους. Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι η άμεση αποδοκιμασία και η αποπομπή του από τον κ. Σγουρό, σημείωνε σχετικά ο υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής που έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΣΓΟΥΡΟΣ #ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_ΑΤΤΙΚΗΣ #ΠΑΣΟΚ #ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ #ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα