Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παρατράγουδα και ένταση στη διαδικασία, έκλεισε εκλογικό τμήμα

Ένταση μεταξύ Αντιπροσώπων δημιουργήθηκε στο εκλογικό τμήμα του Ορχομενού όταν επιχειρήθηκε να περαστούν στα τάμπλετ ψηφοφόροι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν ψηφίσει στις εκλογές ΚΙΝΑΛ.

Ένταση σημειώθηκε στον Ορχομενό κατά τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Τα αίματα «άναψαν» όταν επιχειρήθηκε να περαστούν στα τάμπλετ ψηφοφόροι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν ψηφίσει όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ακόμα μάλοστα δεν έχει γίνει φνωστό τι θα γίνει

με το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα.

Ακυρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο εκλογικό τμήμα της Ερέτριας

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρουσιάστηκε πρόβλημα, καθώς δεν καταχωρήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα καμία ψήφος από την έναρξη της διαδικασίας και το άνοιγμα της κάλπης στην Ερέτρια.

Όταν διαπιστώθηκε το λάθος, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, έγινε καταγγελία στην ΕΔΕΚΑΠ, η οποία αποφάσισε να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να κλείσει το εκλογικό τμήμα, προκειμένου να μην τεθεί οποιοδήποτε ζήτημα ακυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Σημειώνεται ότι οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 19:00 και τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν περίπου μιάμιση ώρα μετά το τέλος της ψηφοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα