Εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, έριξαν κρότου λάμψης

Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου, ομάδα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε σε πολυκατοικία στην οδό Τσαμαδού και έκανε ρίψη κρότου λάμψης εντός του κτιρίου, ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές.

Στην περιοχή των Εξαρχείων, επικράτησε ένταση, όταν ομάδα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε σε πολυκατοικία στην οδό Τσαμαδού και έκανε ρίψη κρότου λάμψης εντός του κτιρίου. Παράλληλα, προχώρησε και σε προσαγωγές.

{https://twitter.com/Souidos/status/1335560846286729216?s=20}

ΕΔΕ για το βίντεο με τον αστυνομικό που κατέστρεψε λουλούδια για τον Γρηγορόπουλο

Από την ηγεσία της ΕΛΑΣ,

φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητο το βίντεο που άνδρας των ΜΑΤ χτυπά κοροϊδευτικά συνάδελφό του με λουλούδια για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να διενεργηθεί ΕΔΕ για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αρνητική εντύπωση.

Εντός της ημέρας αναμένεται κι επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ.

Άνδρας των ΜΑΤ πήρε λουλούδια από το μνημείο και τα κατέστρεψε (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με δυνάμεις των ΜΑΤ να καταστρέφουν λουλούδια που είχε αποθέσει πολίτης στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Από το πρωί είναι δρακόντεια τα μέτρα στο κέντρο της Αθήνας, με χιλιάδες αστυνομικούς, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μάλιστα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απαγορεύουν στους πολίτες να προσεγγίσουν το μνημείο της δολοφονίας στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που κατάφεραν να αφήσουν ένα λουλούδι στην μνήμη του παιδιού που δολοφονήθηκε άδικα πριν από 12 χρόνια.

Μάλιστα, ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει αστυνομικούς να έχουν πάρει λουλούδια από το σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και να τα σπάνε ο ένας πάνω στον άλλο.

{https://twitter.com/Eleftheria_meto/status/1335544667514032132?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εισβολή, ΕΛ ΑΣ, Εξάρχεια,eisvoli, el as, exarcheia