Δολοφονία 27χρονης Αναστάζια στην Κω: Ασκείται δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Ο 32χρονος κρατούνταν μέχρι τώρα μονάχα για αρπαγή της Αναστάζια

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που κρατείται ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Υπάρχει -σύμφωνα με την ανακρίτρια- υλικό από κάμερα, στο οποίο φαίνεται να βγαίνει η κοπέλα μαζί με τον κατηγορούμενο από το σπίτι του. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τη δολοφόνησε κάπου στο ενδιάμεσο της κατοικίας και του σημείου όπου βρέθηκε νεκρή.

Βίντεο δείχνει την Αναστάζια να βγαίνει από το σπίτι του 32χρονου πριν το έγκλημα

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό οτι υπάρχει νέο βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί και στο οποίο φαίνεται ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου υποστήριξε ότι ο 32χρονος και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και έρχεται τώρα το νέο βίντεο που πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η Αναστάζια έφυγαν από το σπίτι και πως το έγκλημα δεν έγινε μες το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές αλλά έγινε σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.

Φαίνεται πως πλέον η Αστυνομία έχει στα χέρια της τα στοιχεία που «δένουν» τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης, 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Το σενάριο πάντως που εξετάζεται από τους έμπειρους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, είναι ο 32χρονος να σκότωσε σε εξωτερικό χώρο την Αναστάζια και κατόπιν να γύρισε στο σπιτι του για να πάρει το σεντόνι και τις σακούλες όπου βρέθηκε καλυμμένη η σωρός της στις Αλυκές.

Φως στο θρίλερ αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα του DNA που εκτός απροόπτου θα διαβιβαστούν εντός της ημέρας στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Ξεσπά ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια: Λέει ψέματα ο Μπαγκλαντεσιανός

Για την κόρη του, την 27χρονη Αναστάζια μίλησε το πρωί της Πέμπτης (22/6) ο πατέρας της. Τονίζοντας πως ο Μπαγκλαντεσιανός λέει ψέματα αποκάλυψε πως η 27χρονη έκανε χόρτο ενώ δήλωσε πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

«Ο κατηγορούμενος λέει ψέματα, ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε την εξαφάνισή της, οι Αρχές καθυστέρησαν και τώρα από τις Αρχές εξαρτάται αλλά αντί για το παιδί μου θα παραλάβω ένα κουτί» επεσήμανε ο πατέρας της Αναστάζια μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό».

«Η τελευταία φορά που της μίλησα ήταν μία ημέρα πριν εξαφανιστεί. Η Αναστάζια είπε ότι δεν αισθανόταν καλά, ήταν λυπημένη γιατί έκαψε το χέρι της. Κανένα φάρμακο δεν βοήθησε αυτή την πληγή. Ανησυχούσε για την εμφάνισή της, ότι θα είχε σημάδια. Ήταν μια κανονική συζήτηση μια από τις πολλές. Ήταν πολύ ανοιχτός άνθρωπος, ήταν γενναία» ανέφερε ο πατέρας της.

Η τελευταία συνομιλία της Αναστάζια με τη μητέρα της

Την ίδια στιγμή η μητέρα της 27χρονης ανέφερε στο Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «μιλούσαμε με την κόρη μου κάθε μέρα. Μου τηλεφωνούσε πάντα. Και την ημέρα της απαγωγής με πήρε τηλέφωνο. Δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτή ήταν η τελευταία μας συνομιλία».

Στην τελευταία συνομιλία με τη μητέρα της, η νεαρή Πολωνή παραπονέθηκε ότι κάηκε ενώ δούλευε στην κουζίνα και η πληγή δεν επουλώθηκε ακόμα. «Ήταν μια γρήγορη και περιστασιακή συζήτηση» λέει και συνεχίζει: «Με πήρε τηλέφωνο ενώ ήμουν στο κομμωτήριο και δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Η ίδια μίλησε για αυτό το έγκαυμα, το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και αρκετές μέρες με αλοιφές που της έγραψε ο γιατρός. Μου έστειλε φωτογραφίες της ουλής και με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει για αυτό. Η τελευταία μας συνομιλία ήταν τόσο γρήγορη και συνηθισμένη» θυμάται η μητέρα.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΚΩΣ #ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ #ΔΙΩΞΗ #ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 27χρονης Αναστάζια, Ασκείται, 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό,dolofonia 27chronis anastazia, askeitai, 32chrono bagklantesiano