Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι: «Θόλωσα και την σκότωσα» φέρεται να είπε η 17χρονη δράστις

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 17χρονη, η οποία φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της χθες στο Μαρούσι, «θόλωσα και τη σκότωσα» φέρεται να είπε η δράστις.

Το άγριο έγκλημα πάγωσε την γειτονιά στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Μαρούσι.

Ένα 17χρονο κορίτσι θύτης και θύμα η 22χρονη κολλητή της με την οποία διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις. Την 22χρονη την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πατέρας της 17χρονης -γνωστός καρδιολόγος της περιοχής- και ειδοποίησε την

αστυνομία

Αφορμή της τραγωδίας φέρεται να ήταν η επιθυμία της 22χρονης να διακόψουν κάθε επαφή, αιτία όμως τα βαριά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια η 17χρονη.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε» φέρεται να είπε η 17χρονη στους αστυνομικούς.

Τον τελευταίο καιρό, παρά την προτροπή της οικογένειας της, η 17χρονη είχε σταματήσει μόνη της την φαρμακευτική αγωγή της.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης:

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους-ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί».

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε την δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων ενώπιον του οποίου θα οδηγηθεί αύριο.

#ΜΑΡΟΥΣΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #17ΧΡΟΝΗ #22χρονη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 22χρονης, Μαρούσι, Θόλωσα, 17χρονη,dolofonia 22chronis, marousi, tholosa, 17chroni