Δέκα πράγματα που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη ζέστη... αν δεν μπορείς να πας στη θάλασσα

Όταν ο κλιματισμός δεν αποτελεί επιλογή, δοκίμασε μία από αυτές τις φυσικές μεθόδους για να μειώσεις τη θερμοκρασία και να... ξεχάσεις ότι έξω έχει καύσωνα.

Οι ειδικοί σε θέματα ζέστης μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές τους για να νικήσουμε τη ζέστη, πολλές από τις οποίες μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι.

Το να παραμένεις ενυδατωμένος είναι δεδομένα προαπαιτούμενο, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα χρήσιμα tips. Από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών μέχρι την αλλαγή των σεντονιών σου, εδώ είναι οι ευκολότεροι

τρόποι για να παραμείνεις δροσερός.

1. Δημιουργήσε ένα DIY κλιματιστικό

Αν έχει ζέστη αλλά όχι υγρασία, τοποθέτησε ένα ρηχό μπολ με πάγο μπροστά από έναν ανεμιστήρα και απόλαυσε το αεράκι. Καθώς ο πάγος λιώνει και στη συνέχεια εξατμίζεται, θα σε δροσίσει.

2. Ψεκάσου με κρύο νερό

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να δροσιστείς μέσα στη ζέστη: Ψέκασε τον εαυτό σου. Βάλε ένα μπουκάλι ψεκασμού στο ψυγείο και, όταν κάνει ζέστη, ψέκασε τον εαυτό σου. «Όλα έχουν να κάνουν με τη θερμική ρύθμιση», λέει ο John Lehnhardt, ειδικός σε ελέφαντες στο Animal Kingdom της Disney, στη λίμνη Buena Vista της Φλόριντα. «Καθώς το νερό εξατμίζεται, σας δροσίζει».

3. Κλείσε τον υπολογιστή σου

Ρύθμισε τον να μπαίνει σε κατάσταση «ύπνου» χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, αν δεν τον χρησιμοποιήσεις για περισσότερο από 10 λεπτά, και θα εκπέμπει λιγότερη θερμότητα. Όταν, πάλι, τελειώσεις για την ημέρα, κλείσε το μηχάνημα εντελώς!

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Issue.

#ΚΑΥΣΩΝΑΣ #ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ #ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ #ΖΕΣΤΗ #ΘΑΛΑΣΣΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα