Χολιγουντιανό σκηνικό στις Σπέτσες και στην Ερμιονίδα (βίντεο, εικόνες)

Στην Ερμιονίδα (Πόρτο Χέλι, Κοιλάδα) και στις Σπέτσες γυρίζεται εδώ και λίγες μέρες το δεύτερο σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια 2» (Knives Out 2) του Netflix με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρέγκ και την Κέιτ Χάντσον. Ο σπουδαίος Ήθαν Χοκ γεύτηκε την ελληνική κουζίνα στην Ερμιόνη.

Στις Σπέτσες και στην Ερμιονίδα (Πόρτο Χέλι, Κοιλάδα) γυρίζεται από το Σάββατο (03/07) το δεύτερο σίκουελ της ταινίας «Τα Μαχαίρια» (Knives Out 2 του Netflix) με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ

Κρέγκ και την Κέιτ Χάντσον. Κάποια γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Αύγουστο, ενώ η περιοχή θυμίζει... Χόλιγουντ. Εντυπωσιακό το σκάφος των γυρισμάτων.

{https://www.youtube.com/watch?v=oOc-kiXyHtY}

Συγκεκριμένα, πήραν... φωτιά οι κάμερες από το Σάββατο (03/07) το πρωί με την έναρξη των γυρισμάτων, στο νησί των Σπετσών.

Σημειώνεται ότι όλος ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός που έχει εγκατασταθεί εδώ και ένα μήνα περίπου στο ξενοδοχείο «AKS» μετακόμισε στην περιοχή Ντάπια των Σπετσών.

Επόσης, το μεσημέρι του Σαββάτου (03/07) κατέπλευσε στο λιμάνι της Κοιλάδας το εντυπωσιακό σκάφος «AQUARIUS», για λίγες ώρες πριν πάει στις Σπέτσες για τα γυρίσματα της ταινίας. Σημειώνεται ότι ένα πιστό αντίγραφο του σκάφους θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες στην περιοχή του Πορτο Χελίου και το συγκεκριμένο θα ανατιναχτεί για τις ανάγκες της ταινίας.

Ο σπουδαίος Ήθαν Χοκ απόλαυσε τις νοστιμιές της Ελληνικής Κουζίνας

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αμερικανός Ήθαν Χοκ, (τετράκις υποψήφιος για το βραβείο Οσκαρ και πρωταγωνιστής σε μερικές από τις κορυφαίες ταινίες της μεγάλης οθόνης), που είναι μια ακόμη σπουδαία προσθήκη στο καστ της συγκεκριμένης ταινίας, βρέθηκε στην Ερμιόνη, σε μια διακοπή από τα γυρίσματα, και δοκίμασε την ελληνική κουζίνα.

Ο σπουδαίος ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τις ομορφιές του τόπου μας, αλλά και να δοκιμάσει τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας, στην ταβέρνα "Σπυρανδρέας", συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τα παιδιά του.

Ο μεγάλος σταρ του κινηματογράφου, απόλαυσε ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες και έμεινε, μάλιστα, ενθουσιασμένος από τις γεύσεις της Ελληνικής κουζίνας.

(πληροφορίες από sport-ermionida, eikonoskopionews)

Keywords
Τυχαία Θέματα