Χάρι ο... αχόρταγος: «Θα μπορούσα να είχα γράψει όχι 400, αλλά 800 σελίδες»

«Θα μπορούσα να είχα γράψει όχι 400, αλλά 800 σελίδες», λέει ο Χάρι προειδοποιώντας το Παλάτι ότι έχει και άλλα βέλη στη φαρέτρα του.

«Θα μπορούσα να είχα γράψει όχι 400, αλλά 800 σελίδες», λέει ο Χάρι προειδοποιώντας το Παλάτι ότι έχει και άλλα βέλη στη φαρέτρα του, πέρα από όσα έγραψε στην αυτοβιογραφία του με τον τίτλο Ρεζέρβα και όσα είπε στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

«Έγιναν κάποια πράγματα, ιδιαίτερα ανάμεσα σε εμένα και στον αδελφό μου, και σε κάποιο βαθμό ανάμεσα σε εμένα και στον πατέρα μου, που δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος, γιατί πιστεύω ότι δεν θα με συγχωρούσαν», είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

«Έτσι και αλλιώς, γα ορισμένα που έγραψα ίσως δεν θα με συγχωρέσουν ποτέ. Όμως εγώ είμαι πρόθυμος να σας συγχωρήσω», συνεχίζει ο Χάρι και ρίχνει νέα βόμβα με τη συνέντευξη στην Τelegraph.

«Ελπίζω ότι αντί να λέτε πως παραληρώ και ότι είμαι παρανοϊκός, θα συζητήσετε σοβαρά μαζί μου γιατί θα ήθελα να υπάρξει κάποια ανάληψη ευθύνης. Και μια συγγνώμη στη σύζυγό μου. Ξέρετε τι κάνατε και τώρα ξέρω γιατί το κάνατε. Πιαστήκατε να λέτε ψέματα, ξεκαθαρίστε τη θέση σας», είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

Κανένας θεσμός δεν έχει ασυλία στην κριτική λέει ο Χάρι και προσθέτει ότι αισθάνεται πως έχει ευθύνη απέναντι στα παιδιά του Γουίλιαμ και ανίψια του, γιατί, όπως είπε ο ίδιος: «Τουλάχιστον ένα από αυτά τα τρία παιδιά θα καταλήξει να είναι ρεζέρβα, όπως εγώ. Και αυτό με ανησυχεί».

«Δεν προσπαθώ να γκρεμίσω τη μοναρχία, αλλά να τους σώσω από τους εαυτούς τους. Ξέρω ότι για αυτό που λέω πολλοί θα με “σταυρώσουν”», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το Mega, επίσημα η βασιλική οικογένεια αρνείται να σχολιάσει, όμως από το περιβάλλον του Μπάκιγχαμ εκφράζεται οργή για τη νέα πρόκληση του πρίγκιπα.

#ΧΑΡΙ #ΜΕΓΚΑΝ #ΠΑΛΑΤΙ #ΚΑΡΟΛΟΣ #ΚΑΜΙΛΑ #ΟΥΙΛΙΑΜ #ΒΙΒΛΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρι, 400, 800,chari, 400, 800