Χαλκιδική: Το «coming soon» και το «κόκκινο Χ» στα social media για τον 39χρονο που «γάζωσαν»

Νέες πληροφορίες γίνονται γνωστές για τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία από τα Σκόπια (γνωστού ως "Oki") στη Χαλκιδική.

Ο 39χρονος εκτελέστηκε από κουκουλοφόρους με 19 σφαίρες στη βίλα που είχε νοικιάσει στην Χανιώτη Χαλκιδικής τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ τραυματίστηκε και ένας 42χρονος συνεργάτης του.

Το θύμα καθόταν στην αυλή της βίλας μαζί με τον 42χρονο, άλλον έναν άνδρα, και δύο γυναίκες, όταν κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μηχανή «γάζωσαν» τον 39χρονο, καθώς βρέθηκαν

19 κάλυκες.

Οι γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν, ενώ οι αρχές ενημερώθηκαν από περιοίκους που άκουσαν τους πυροβολισμούς και κάλεσαν το 112. Όταν έφτασαν, οι δυο άνδρες είχαν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Κασσάνδρας, όμως ήταν αργά για τον 39χρονο, ο οποίος ήταν και ο στόχος της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξετάζει η ΕΛΑΣ, γίνεται λόγος για συμβόλαιο θανάτου μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών που δρουν στη Βόρεια Μακεδονία.

Ο 39χρονος ήταν γνωστό πρόσωπο στη γειτονική χώρα, ενώ ασχολούνταν με καζίνο και εμπόριο αλκοολούχων ποτών και φέρεται να είχε σχέσεις με διάφορους κυβερνητικούς παράγοντες της χώρας του.

Ο δολοφονημένος φαίνεται πως ήταν ηγετικό στέλεχος της ομάδας «Ducandjik», μίας από τις δύο εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σε Σκόπια και Κόσοβο.

Επιπλέον, πριν λίγους μήνες στο ιστορικό κέντρο των Σκοπίων έγινε η δολοφονία ενός στενού συνεργάτη του 39χρονου νεκρού, όταν άγνωστοι είχαν μπει μέσα στο κλαμπ προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και τον γάζωσαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε ιστοσελίδες της Β. Μακεδρονίας είχαν αναρτηθεί, με διαφορά ωρών, δύο φωτογραφίες του 39χρονου να βρίσκεται δίπλα σε παρέα ανδρών, οι οποίοι είχαν στα κεφάλια τους ένα κόκκινο «Χ». Στην πρώτη φωτογραφία στο κεφάλι του 39χρονου υπήρχε η φράση «cooming soon» και στη δεύτερη είχε αντικατασταθεί από ενα κόκκινο «Χ».

Ο 39χρονος φέρεται να γνώριζε ότι ήταν στόχος και γι' αυτό είχε καταφύγει στην Ελλάδα, όπου κρυβόταν. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρπωοκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Όσο για τον 42χρονο παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου μετά τα τραύματα στο χέρι από τις σφαίρες.

#ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΒΟΡΕΙΑ_ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΚΑΖΙΝΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκιδική, 39χρονο,chalkidiki, 39chrono