Μπουρλά για εμβόλιο Pfizer: Συγκινήθηκα μέχρι δακρύων και ανακουφίστηκα όταν έμαθα τα αποτελέσματα (vid)

Τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε τα νέα για τα δεδομένα αποτελεσματικότητας και ασφάλειας για το εμβόλιο που δημιούργησαν PFIZER και BioNTech, περιέγραψε ο CEO της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά.

Σε διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με

αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων λειτουργίας της Pfizer στην Ελλάδα, ο CEO της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά μίλησε για την ημέρα που έμαθε πως το εμβόλιο που αναπτύσσει η εταιρεία του με την BioNTech κατά του κορονοϊού πέτυχε τους στόχους ασφάλειας και υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας.

«Έμαθα τα καλά νέα για τα δεδομένα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ένα απόγευμα Κυριακής, μία μέρα πριν ανακοινώσουμε τα ενδιάμεσα αποτελέσματα. Συγκινήθηκα μέχρι δακρύων», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ένιωσα ενθουσιασμό ότι επιτέλους μπορούμε να δούμε ένα φως στο τέλος αυτού του μεγάλου και σκοτεινό τούνελ και βεβαίως ένιωσα μεγάλη περηφάνια για όλους τους συναδέλφους μου στην Pfizer που κατάφεραν να προσφέρουν στον κόσμο αυτό το φως.

Στην πραγματικότητα μπόρεσα να ανασάνω με ανακούφιση, γιατί ακούγοντας τα αποτελέσματα γνώριζα ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι, εκατομμύρια επιχειρήσεις, εκατοντάδες κυβερνήσεις είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε εμάς και είχαμε τελικά καταφέρει να ανταποκριθούμε.

Διαβάστε περισσότερα στο News4Health

Keywords
Τυχαία Θέματα