Ανατροπή στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: «Δύο άτομα με πλήρωσαν να σκοτώσω την Δώρα»

Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, καθώς ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της σε πολυσέλιδο υπόμνημά του αναφέρει ότι πληρώθηκε από τρίτα πρόσωπα για να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα.

Ανατροπή στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, τι υποστηρίζει τώρα ο δράστης

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της σε πολυσέλιδο υπόμνημά του αναφέρει ότι πληρώθηκε από δύο άτομα για να σκοτώσει τη 32χρονη στο Β' νεκροταφείο.

Σε ένα πολυσέλιδο υπόμνημα του ο καθ΄' ομολογία δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη

υποστηρίζει τώρα πως σκότωσε την κοπέλα κατόπιν εντολής και με την υπόσχεση να λάβει 30.000 ευρώ αμοιβή.

Το υπόμνημα «αποκάλυψε» ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος ο δράστης στο υπόμνημά του αναφέρει ότι πληρώθηκε από δύο άτομα για να σκοτώσει τη 32χρονη στο Β' νεκροταφείο. Στο έγγραφό του αναφέρει επίσης ότι γνωρίζει τα δύο άτομα αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους γιατί θεωρεί ότι κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Α. Λύτρας μεταφέρει ότι ο δράστης στο συγκεκριμένο έγγραφο σημειώνει «Είχα καταλάβει και εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και ενοχλούσε κάποιους». Και πως ισχυρίζεται : «θα μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»!

Στο μακροσκελές έγγραφό του, ο καθ' ομολογία δολοφόνος της γυναίκας αναφέρει ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β' Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

Ο Α. Λύτρας, μεταφέροντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης, τόνισε: "Λέει ότι οι ίδιοι τον παρακολουθούσαν. Λέει επίσης ότι φοβάται για την ζωή του από αυτούς τους ανθρώπους στη φυλακή. Αναφέρει σε ποιο σημείο έκαψε την τσάντα. Αναφέρει ότι αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ειδικά το αφεντικό… Κι αφήνει και κάποιο υπονοούμενο που δεν θα ήθελα να πω παραπάνω λεπτομέρειες επειδή η ανάκριση είναι σε εξέλιξη, αλλά αναφέρει ότι τον συναντούσε στην Λουκάρεως, στο Εφετείο και στην Ευελπίδων. Ότι έπαιρνε εντολές από αυτούς για το τι πρόκειται να κάνει, οι οποίοι τον προμήθευαν ναρκωτικά συγκεκριμένα".
Γιατί μίλησε τώρα

Σε ερώτηση για το αν ο δράστης εξηγεί το γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες, ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού απαντά: "Ναι, εξηγεί. Λέει ότι φοβόταν, όπως ακόμα φοβάται, και με αυτό το έγγραφο ουσιαστικά ζητάει προστασία εκεί που βρίσκεται, δηλαδή στις φυλακές και αναφέρει ότι φοβάται μην τον σκοτώσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα