Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο Σγουρός δεν βρήκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του στο «πακέτο» που του δόθηκε

Παραφωνία σημειώθηκε στο εκλογικό τμήμα όπου πήγε για να ψηφίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, καθώς από το πακέτο των ψηφοδελτίων που του δόθηκαν «απουσίαζε» αυτό του συνδυασμού του

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής διαπίστωσε ότι η απουσία του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του σημειώθηκε τόσο το 2178ο τμήμα όπου ψήφισε ο ίδιος όσο και στο 2170ο εκλογικό τμήμα.

«Αντιμετωπίζοντας

το περιστατικό με όσο χιούμορ και ευγένεια μπορεί να επιστρατεύσει κάποιος μπροστά σε ένα γεγονός που θα μπορούσε να εκληφθεί ως τυχαίο, αν δεν βρισκόμασταν εν μέσω μιας κρίσιμης και καθοριστικής για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής εκλογικής διαδικασίας, ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή. Ελπίζουμε τα περιστατικά να είναι μεμονωμένα, για να μην προκύψει θέμα στην ομαλή διεξαγωγή των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών», καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Σγουρού.

«Οι πολίτες πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι. Η κυβέρνηση τους θεωρεί δεδομένους. Πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα αντίδρασης. Πρέπει να ψηφίσουν για τον τόπο τους και όχι για το κόμμα τους. Καλώ όλους τους πολίτες της Αττικής να έρθουν να ψηφίσουν. Η Αττική χρειάζεται καλύτερη τύχη», δήλωσε ο Σγουρός μετά την ΄άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

#ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΣΓΟΥΡΟΣ #ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα