Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Έκλεισαν οι κάλπες, πού μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα - Στις 22:00 η πρώτη εκτίμηση

Έκλεισαν στις 19:00 της Κυριακής 8 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και όλοι περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα για τους δήμους και της περιφέρειες της χώρας.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το ΥΠΕΣ, στις 17:30, το ποσοστό συμμετοχής των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανερχόταν στο 44,6% στην Επικράτεια που αντιστοιχεί κατ' αναλογία σε 4.360.000 εκλογείς.

Τα αποτελέσματα

των σημερινών αυτοδιοικητικών εκλογών εκλογών θα «ανεβαίνουν» στην ιστοσελίδα ekloges.ypes.gr, καθώς όπως συμβαίνει σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες των τελευταίων ετών, οι ιθύνοντες της Singular Logic θα ενημερώνουν συνεχώς τη σελίδα μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως η σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών με τα αποτελέσματα αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα απόψε το βράδυ, ίσως και μεγαλύτερη από τη τη νύχτα των βουλευτικών εκλογών του περασμένου Ιουνίου.

Ο λόγος, προφανώς, είναι πως οι περισσότεροι πολίτες ενδιαφέρονται για την πορεία των αποτελεσμάτων σε συγκεκριμένους δήμους και ειδικότερα σε εκείνους όπου ψήφισαν ή κατοικούν, ή σε εκείνα που είναι οι ίδιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή περιφερειακοί σύμβουλοι, με τον αριθμό τους να αγγίζει περίπου τις 152.000.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για:

Δημοτικές εκλογές Περιφερειακές εκλογές

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στις 22:00, σύμφωνα με την απογευματινή ενημέρωση του ΥΠΕΣ, ενώ δεν θα υπάρξουν exit polls στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Δήμαρχος... την άλλη Κυριακή, ο Ζέρβας απέχει πολύ από το 43%

Στον δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή (15/10) θα... βγάλει δήμαρχο ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Στην εκλογική μάχη για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν φτάνει το 43% που απαιτείται για την εκλογή του από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Όπως δείχνει το exit poll της Interview για την POLITIC, ο κ. Ζέρβας και ο κ. Αγγελούδης είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα αναμετρηθούν εκ νέου στον δεύτερο γύρο.

Η μικρότερη διαφορά μεταξύ τους είναι στις 4 μονάδες (31% – 27%) και η μεγαλύτερη είναι στις 12 μονάδες (35% – 23%).

Το ποσοστό του Σπύρου Πέγκα κυμαίνεται από 13% έως 16%, του Δρόσου Τσαβλή από 7% έως 9% και της Μαρίας Κέκη από 6% έως 8%.

Ο Βασίλης Τομπουλίδης με ποσοστό από 3,5% μέχρι 5,5%, αλλά και ο Στέργιος Καλόγηρος με ποσοστό από 3% έως 5%, συμμετέχουν και αυτοί στο δημοτικό συμβούλιο.

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 22:00, όπως και για τους υπόλοιπους μεγάλους δήμους της χώρας.

Δήμος Βόλου: Αχιλλέα Μπέο δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή «δείχνουν» τα exit polls

Οι κάλπες έκλεισαν και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον δήμο Βόλου να «βγάζει» δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή.

Τα αποτελέσματα του exit poll του Ράδιο ΒΕΡΑ για τις δημοτικές εκλογές στον Βόλο είναι, σύμφωνα με το thenewspaper.gr:

Αχιλλέας Μπέος: 50-55%

Ν. Παπαπέτρος: 31-36%

Απ. Ριζόπουλος: 10%

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των exit poll.

Τι δείχνει το Εxit poll για τον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το Εxit poll του pelop.gr για τον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Exit Poll - Kαθαρή νίκη, από την πρώτη Κυριακή 8/10/2023 των Αυτοδιοικητικών εκλογών, σε Κώστα Πελετίδη στον Δήμο Πατρέων και στο Νεκτάριο Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δίνουν τα αποτελέσματα του Exit poll του pelop.gr, της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και peloponnisos FM 104.1 για τον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που αφορά στο εκλογικό σώμα στην Πάτρα με αναγωγή σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων DATA Consultants

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ποσοστό συμμετοχής στις εκλογικές αναμετρήσεις – Α’ Κυριακή

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Ποσοστό συμμετοχής στις εκλογικές αναμετρήσεις – Α’ Κυριακή

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ EXIT POLL

#ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΚΑΛΠΕΣ #ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα