Lockdown στην Αττική: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία, καταστήματα, τι ισχύει με την απαγόρευση κυκλοφορίας - Όλα τα νέα μέτρα

Νέα μέτρα για το lockdown στην Αττική ανακοινώθηκαν το πρωί της Τετάρτης από τον Νίκο Χαρδαλιά. Αναλυτικά ο «Χάρτης Μέτρων Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19».

To lockdown θα τεθεί σε ισχύ από τις 06:00 της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου, με διάρκεια έως και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Ακολουθούν τα μέτρα που αφορούν σχολεία,

καταστήματα, σούπερ μάρκετ, επιχειρήσεις. Τι ισχύει με τη μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο και την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αναλυτικά όλα τα μέτρα που αφορούν την Αττική:

Αυτά είναι τα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι 28 Φεβρουαρίου

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Περιφέρεια Αττικής, για το διάστημα που θα βρίσκεται σε lockdown από 11 έως 28 Φεβρουαρίου.

Τα μέτρα αφορούν το διάστημα από αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Πιο αναλυτικά, με βάση τα μέτρα, τις Κυριακές επιτρέπεται η λειτουργία μόνο των παντοπωλείων, ζαχαροπλαστείων, φούρνων κλπ έως τις 17:30 μ.μ. εφόσον ειδικότερες διατάξεις το επιτρέπουν.

Παράλληλα, τα σουπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργούν για την εκτέλεση των ηλεκτρονικών τους παραγγελιών και έως τις 17:30 μ.μ. Η μέγιστη Διάρκεια συναλλαγών θα είναι 2 ώρες, κατά τις οποίες ο καταναλωτής δύναται να πραγματοποιεί 

Η αναστολή παροχής των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, θεραπεία με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες κλπ), ισχύει και όταν αυτές παρέχονται από ιατρεία και πολυδύναμα ιατρικά κέντρα.

Επιπλέον, το προαιρετικό διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τροφίμων θα είναι 07:00 - 20:30 τις καθημερινές και 07:00 - 17:30 τα Σαββατοκύριακα:

Ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος (εξαιρούνται βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, γραφεία, χώροι στάθμευσης)Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμωνΑπαγόρευση πώλησης προϊόντων λιανεμπορίουΔυνατότητα παραδόσεων delivery τις Κυριακές από σούπερ μάρκετΑναλυτικά όλα τα μέτρα που αφορούν την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από 11 Φεβρουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου (πίνακες):

Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεις από Πέμπτη 11/2

Ποια καταστήματα παραμένουν ανοιχτά, πώς θα λειτουργήσουν, ποια είναι τα νέα μέτρα.

Αναλυτικά τα μέτρα, μέτρα λειτουργίας επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Αττικής:Διάρκεια ισχύος των μέτρων, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό): τις καθημερινές από 7:00 π.μ. έως 8:30 μ.μ. και τα Σάββατα από 7:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ.

Υποχρεωτικός ο εξ αποστάσεως καθορισμός ραντεβού, είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ψηφιακής εφαρμογής e-Καταναλωτής.

Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός των καταστημάτων: ένα (1) άτομο ανά 25 τ.μ.

Απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ των πελατών, κατά την διάρκεια αναμονής στα ταμεία των καταστημάτων.

Ειδικώς για την 13η και 14η Φεβρουαρίου, τα ανθοπωλεία μπορούν να λειτουργήσουν με τις μεθόδους παράδοση εκτός (click away) και για αγορά με ραντεβού εντός (click inside), με ωράριο λειτουργίας από 9:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ. και τηρουμένης της αναλογίας 1 ατόμου ανά 25 τ.μ.

Μετακίνηση με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Μέγιστη Διάρκεια συναλλαγών: 2 ώρες, κατά τις οποίες ο καταναλωτής δύναται να πραγματοποιεί τις αγορές κ.λ.π.

Ειδικές απαιτήσεις:Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνον κατόπιν ραντεβού, μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων.

Οι επιχειρήσεις, υποχρεούνται ημερησίως κατά την έναρξη λειτουργίας τους, να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα, από τα οποία εξαιρούνται οι έκτακτες επισκέψεις στα συνεργεία αυτοκίνητων.

Μέγιστος αριθμός ατόμων σε αναμονή: εννέα (9) άτομα.

Ωράριο λειτουργίας καθημερινές έως τις 08:30 μ.μ. και Σάββατα έως τις 5:30 μ.μ

Τα περίπτερα λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως.

Η αναστολή παροχής των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, θεραπεία με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες κλπ), ισχύει και όταν αυτές παρέχονται από ιατρεία και πολυδύναμα
ιατρικά κέντρα.

Ανατροπή: Δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός δήμου για σωματική άσκηση, καμία αλλαγή στον κωδικό 6 του 13033

Δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δεν απαγορεύονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις για σωματική άσκηση με SMS με κωδικό 6 στο 13033.

Όπως ανακοινωσε παρόλου που δεν απαγορεύεται έκανε σύστασηα προς τους πολίτες η σωματική άσκηση να γίνεται κοντά στο τόπο διαμονής.

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Προβλέπεται τηλε-εκπαίδευση τόσο για την πρωτοβάθμια όσο και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγεία, δημοτικά, ολοήμερα σχολεία, γυμνάσια και λύκεια γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης), καθώς και όλες τις λοιπές εκπαιδευτικές δομές. Εξαιρετικώς επιτρέπεται η διά ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.

Η τηλεκπαίδευση θα διενεργείται πρωινές ώρες για γυμνάσια και λύκεια και μεσημβρινές ώρες για νηπιαγωγεία και δημοτικά, όπως ακριβώς γινόταν και κατά το καθολικό λοκντάουν του Νοεμβρίου. Παράλληλα, αύριο Πέμπτη και ώρες 10-12 πμ ξεκινά εκ νέου η προβολή επεισοδίων εκπαιδευτικής τηλεόρασης από την ΕΡΤ2, για τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε αναστολή θα βρίσκονται οι Βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ενώ τα ΑΕΙ συνεχίζουν να λειτουργούν μέσω τηλε-εκπαίδευσης.

SMS 13033: Με κωδικό 2 και μόνο για δυο ώρες τα ψώνια σε σούπερ μάρκετ

Μέσα σε δύο ώρες θα πρέπει ο καταναλωτής να κάνει τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ, φούρνους, μπακάλικα και περίπτερα, σε οτι δηλαδή μένει ανοιχτό και καλύπτεται απο τον κωδικό 2 στο 13033.

Όπως ανακοινώθηκε ήδη απο χθες απο τον Πρωθυπουργό κατά το διάγγελμα του, τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα για την Αττική θα τεθούν σε ισχύ από την Πέμπτη (11/2) και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Στην ουσία «κλείνει κάθε μορφή λιανεμπορίου και στο εξής όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως. Εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία».

Από την Πέμπτη (11/2) κλείνουν όλα τα καταστήματα λιανικής, καθώς επίσης τα κομμωτήρια/κέντρα αισθητικής/ πεντικιούρ-μανικιούρ. Κλείνουν επίσης βιβλιοπωλεία και πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Ανοιχτά παραμένουν τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων (φούρνοι, μπακάλικα, μανάβικα, κρεοπωλεία), τα φαρμακεία, τα βενζινάδικα, τα συνεργεία, τα περίπτερα, τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και τα pet shop, προσοχή όμως η διάρκεια του μηνύματος για αυτά έχει χρονικό όριο δύο ωρών.

Υπενθυμίζεται και πάλι πως οι καταναλωτές θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 2 για να κάνουν τις αγορές τους, ενώ έχουν στη διάθεσή τους δύο ώρες από τη στιγμή που θα λάβουν το απαντητικό μήνυμα.

Οι καταναλωτές λοιπόν που πηγαίνουν για ψώνια οφείλουν να διατηρούν το μήνυμα που έχουν στείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής.

Τις Κυριακές επιτρέπεται η λειτουργία μόνο των παντοπωλείων, ζαχαροπλαστείων, φούρνων κλπ έως τις 5:30 μ.μ. εφόσον ειδικότερες διατάξεις το επιτρέπουν. Τα σουπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργούν για την εκτέλεση των ηλεκτρονικών τους παραγγελιών και έως τις 5:30 μ.μ.

Η λίστα με τις λίγες επιχειρήσεις που θα μείνουν ανοιχτές από αύριο και το lockdown στην Αττική

Τις επιχειρήσεις οι οποίες θα είναι ανοιχτές με την έναρξη του lockdown στην Αττική από αύριο στις 6 το πρωί περιγράφει η απόφαση του Νίκο Χαρδαλιά. Λιανεμπόριο κλείνει εντελώς από αύριο και παραμένουν ανοιχτές μόνο επιχειρήσεις πρώτης ανάγκης.

Οι επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές είναι: Τα σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές, pet shops, καθαριστήρια, υπηρεσίες τηλεφωνίας, καταστήματα οπτικών - ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα πώλησης περουκών ενώ τα ανθοπωλεία θα ανοίξουν εκτάκτως για του Αγίου Βαλεντίνου το Σάββατο και την Κυριακή. 

Οι παραπάνω επιχειρήσεις θα έχουν ωράριο 7 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ ενώ το Σάββατο το ωράριο θα είναι 7 το πρωί μέχρι τις 5:30 το απόγευμα.

Τις Κυριακές επιτρέπεται η λειτουργία μόνο των παντοπωλείων, ζαχαροπλαστείων, φούρνων κλπ έως τις 5:30 μ.μ. εφόσον ειδικότερες διατάξεις το επιτρέπουν. Τα σουπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργούν για την εκτέλεση των ηλεκτρονικών τους παραγγελιών και έως τις 5:30 μ.μ.

Οι επιχειρήσεις εστίασης, συνεχίζουν να λειτουργούν με τις μεθόδους take away, drive-through και delivery.

Μετακίνηση εκτός νομού: Αυτοί είναι οι λόγοι για να βγει κάποιος από την Αττική

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σε διευκρινίσεις αναφορικά με την μετακίνηση εκτός νομού, κατά την εξειδίκευση των μέτρων για το lockdown στην Αττική

Οι υπερτοπικές μετακινήσεις εκτός Περιφέρειας επιτρέπονται:από και προς την εργασία

για λόγους υγείας

προς τον σκοπό εφάπαξ μετάβασης στον τόπο της μόνιμης κατοικίας

για μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις

για εφάπαξ μετάβαση φοιτητή / φοιτήτριας ή σπουδαστή/σπουδάστριας από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στην περιφερειακή ενότητα όπου εδρεύει το Τμήμα / η Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Ε.Ι., η Σχολή Αξιωματικών ή η Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας ή η Σχολή Αξιωματικών ή Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος ή η Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων ή η Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για λόγους σπουδών, ή για εφάπαξ μετάβαση μαθητή/μαθήτριας, εξεταζόμενου / εξεταζόμενης από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στην περιφερειακή ενότητα που εδρεύει ο φορέας/εξεταστικό κέντρο για λόγους διεξαγωγής εξετάσεων

για μια μετακίνηση με επιστροφή φοιτητή/φοιτήτριας, με τη συνοδεία ενός ακόμη προσώπου, από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στην περιφερειακή ενότητα όπου εδρεύει το Τμήμα/η Σχολή όπου ο/η φοιτητής/τρια φοιτά και μισθώνει το ακίνητο προς τον σκοπό μεταφοράς οικοσκευής μετά από λύση της σύμβασης μίσθωσης της φοιτητικής οικίας, εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών από την έναρξη μετακίνησης προς
τον εν λόγω σκοπό

προς το σκοπό συγκομιδής αγροτικών προϊόντων.Πόσα άτομα επιτρέπονται σε ΙΧ – Πότε είναι υποχρεωτική η μάσκα

Οι μεταφορές θα διενεργούνται με 65% πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και 50% πληρότητα στα πλοία (55% εφόσον διαθέτουν καμπίνες). Στα ΙΧ και τα ταξί επιτρέπεται οδηγός και δύο επιβάτες (εξαιρουμένων ανηλίκων τέκνων και ατόμων που χρήζουν βοήθειας).

Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης και έως την 28η Φεβρουαρίου η Αττική μπαίνει σε lockdown για τον περιορισμό της διασποράς του κορoνοϊού. Όσον αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας δεν αλλάζει κάτι και συγκεκριμένα έχουμε:

Απαγόρευση κυκλοφορίας 21:00-05:00 τις καθημερινές
Απαγόρευση κυκλοφορίας 18:00-05:00 τα Σαββατοκύριακα

Παράλληλα, συνεχίζει να επιτρέπεται η μετακίνηση με αυτοκίνητο με έως δύο επιβάτες εκτός από τον οδηγό σε:

επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ, Ειδικής Μίσθωσης)

σε αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.)

καθώς και στα Ε.Ι.Χ. οχήματα με οδηγό

Πότε επιτρέπονται περισσότεροι επιβάτες

Η υπέρβαση του ορίου των επιβαινόντων επιτρέπεται μόνο σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Εφόσον στο όχημα επιβαίνουν:

Ανήλικα τέκνα, η κατ' οίκον παραμονή των οποίων υπό την εποπτεία ενηλίκου είναι αδύνατη ή
Άτομο που χρήζει βοήθειας από δεύτερο επιβάτη για τη μετακίνησή του.

Υπενθυμίζεται πως εξακολουθεί να ισχύει ότι μαθητές που εξυπηρετούνται με ταξί σε μη αστικές περιοχές, για τη μετάβαση τους στο σχολείο, επιτρέπεται να μετακινηθούν μέχρι και τέσσερα 4 άτομα, με την προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης του Διευθυντή του σχολείου.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη μάσκα, το πρόστιμο είναι στα 300 ευρώ για όποιον δεν τη φορά μέσα στο αυτοκίνητο.

Πότε η μάσκα στο αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι υποχρεωτική:

Η χρήση της μάσκας προσώπου μέσα στο αυτοκίνητο δεν είναι υποχρεωτική όταν σ’ αυτό επιβαίνουν άτομα που η σχέση τους δεν είναι Α’ βαθμού. Δηλαδή ζευγάρι με παιδιά κλπ. Προσοχή ο παππούς και η γιαγιά δεν θεωρούνται συγγενείς πρώτου βαθμού.

Όταν ο οδηγός είναι ο μόνος επιβάτης του αυτοκινήτου.

Κανονικά τα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στον «πάγο» ο ερασιτεχνικός αθλητισμός

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξειδίκευσε τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με το διάγγελμά του, προς τον ελληνικό λαό. Ποιο θα είναι το μέλλον με τον αθλητισμό, ποιες δραστηριότητες συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναστολή και ποιες θα λειτουργήσουν.

Αναλυτικά τα μέτρα σχετικά με τον αθλητισμό:Αθλητισμός ---- Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:Της λειτουργίας ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης μέσω ατομικών αθλημάτων.

Της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών:

α) των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα Superleague I, και ΙΙ, Basket league και Volleyleague ανδρών και γυναικών, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και

β) των εθνικών ομάδων, ανδρών ή γυναικών, που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο συγκεκριμένο διάστημα.

Της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας καλαθοσφαίρισης γυναικών, υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών και χειροσφαίρισης ανδρών και γυναικών.

Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή των παραπάνω εξαιρέσεων είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθείται υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Π.Ε.) για την κάλυψη των αναγκών προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του έτους 2021.

Της λειτουργίας και χρήσης των κολυμβητηρίων για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες, καθώς και από τους συνοδούς τους,
εφόσον

α) έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και

β) προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Πώς θα λειτουργούν οι εκκλησίες, πόσα άτομα επιτρέπονται σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες

Νέα δεδομένα για τις εκκλησίες μετά και την ανακοίνωση των μέτρων από Χαρδαλιά για νέο lockdown από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με τους χώρους λατρείας, η τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, γίνεται από θρησκευτικούς λειτουργούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων.

Σε θρησκευτικές τελετές όπως γάμοι, βαφτίσεις, κηδείες, μνημόσυνα, επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο του θρησκευτικού λειτουργού, του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού και έως εννέα (9) ατόμων.

Keywords
lockdown, σχολεια, νέα, νεα μετρα, τα νεα, αττικη, ισχυει, μεσα μαζικης μεταφορας, περιφέρεια αττικής, pet shop, Άγιος Βαλεντίνος, εν λόγω, ισχύ, σουπερ, delivery, click, sms, βεβαίωση, αει, οπαπ, φούρνοι, φαρμακεια, pet, shop, διευκρινίσεις, κηδεία, λύση, ταξι, superleague, basket, league, συγκεκριμένο, τεστ, συμμετοχή, τελη κυκλοφοριας, ωραριο καταστηματων, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κλειστα σχολεια, αλλαγη ωρας, Τελετή Έναρξης, ολυμπιακοί αγώνες, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αγιου βαλεντινου, περιφέρεια αττικής, αυτοκινητα, αυτοκινητο, ιατρικη, μπασκετ, τεστ, φυσικη, ωρα, basket, pet shop, superleague, αγορα, αγωγη, αγωνες, αει, ατομο, ακτινες, βεβαίωση, βενζιναδικα, βιβλιοπωλεια, βραδυ, βρισκεται, γινεται, γραφεια, δευτερο, δευτεροβαθμια εκπαιδευση, δευτεροβαθμια, διαστημα, διευκρινίσεις, ευρω, εκπαιδευση, εν λόγω, εφαπαξ, υπηρεσιες, υφυπουργος, υγειονομικο, λειτουργια, λύση, λοιμωξη, μητσοτακης, μινι, μνημοσυνα, μορφη, νικο, οδηγος, ολοημερα σχολεια, οχηματα, οχημα, παιδια, ποδοσφαιρο, πεμπτη, πεντικιουρ, πλοια, πρωι, ραντεβου, σαββατο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συμμετοχή, σουπερ μαρκετ, σουπερ, σχολη αστυφυλακων, σχολειο, τις κυριακες, τμημα, ισχύ, φορα, ψωνια, ωρες, αγορες, delivery, δημοτικα, drive, εβδομηντα, εφαρμογη, εκκλησιες, εννεα, ηλεκτρονικα, shop, κυριακη, league, pet, μεθοδος, ομαδες, οργανα, sms, τηλε, υγειας, γιαγια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα
Lockdown, Αττική, Live,Lockdown, attiki, Live