H «πληρωμένη» απάντηση Καινούργιου σε Λιάγκα: «Αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω να τους βλέπω» (βίντεο)

H Κατερίνα Καινούργιου έδωσε απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα μέσα από την εκπομπή της θεωρώντας προφανώς ότι το ξέσπασμα του για τα νούμερα τηλεθέασης αφορούσε την ίδια.

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον επικρίνουν για τη θεματολογία της εκπομπής του, με αφορμή την υπόθεση με την 12χρονη στα Σεπόλια.

«Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη

τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@κίες», ανέφερε.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσα από την εκπομπή της στον Γιώργο Λιάγκα θεωρώντας προφανώς ότι το ξέσπασμα του για τα νούμερα τηλεθέασης αφορούσε την ίδια.

«Τα αφήνω σε άλλους αυτά. Δόξα τω Θεώ πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα τα οποία δεν είναι στο δικό μου το πεδίο. Εμένα μου αρέσει πάντα να στηρίζω την ομάδα μου και να λέω πόσο καλή είναι η ομάδα μου, η οποία με έχει βοηθήσει αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ίδια ανέφερε είπε επίσης: «Κι αν κάποιοι θεωρούν το να περνάς σε αυτές τις δύσκολες μέρες με 0,2% τον άλλον και 0,1% και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων, αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω ούτε να τους ακούω ούτε να τους βλέπω».

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΙΑΓΚΑΣ #ΝΟΥΜΕΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καινούργιου, Λιάγκα, Αυτούς,kainourgiou, liagka, aftous