Amazon: Το πρώτο teaser για την σειρά Lord Of The Rings (βίντεο)

Κατά την διάρκεια του Super Bowl το Amazon Prime κυκλοφόρησε ένα teaser-trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Κέρδισε τις εντυπώσεις το teaser του πολυαναμενόμενου The Lord of The Rings:

The Rings of Power της Amazon.

Κατά την διάρκεια του Super Bowl προβλήθηκε για πρώτη φορά το teaser δίχνοτας το όρομα της Amazon για τη Μέση Γη.

Η σειρά διαδραματίζεται κατά τη Δεύτερη Εποχή, χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Χόμπιτ και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Τι θα δούμε

Θα παρακολουθήσουμε τον Σκοτεινό Άρχοντα Σάουρον που σχεδιάζει να εξαπατήσει τα Ξωτικά προκειμένου να σφυρηλατήσει τα Δαχτυλίδια της Δύναμης, τα μαγικά κοσμήματα που θέλει να προσφέρει στους ηγεμόνες των φυλών της Μέσης Γης. Σκοπός του Σάουρον είναι να τους χειραγωγεί με το Ένα δαχτυλίδι, το οποίο θα δένει όλα τα υπόλοιπα μαζί.

Το teaser της Amazon δείχνει κάποιους από τους χαρακτήρες που ήδη γνωρίζουμε και κάποιους που δημιουργήθηκαν για τη σειρά, όπως ο Silvan Arondir και η Bronwyn, μια θεραπεύτρια της φυλής των ανθρώπων που έλκεται από το ξωτικό του δάσους.

Αυτό που μαγεύει όλους τους φαν των βιβλίων του Τόλκιν, είναι η απεικόνιση του σπουδαίου βασιλείου του Νούμενορ (από εκεί έρχονται οι πρόγονοι του Άραγκορν).

Παράλληλα, ρίχνουμε και μια ματιά στα υπόγεια βασίλεια των Νάνων του Khazad-dûm και της πριγκίπισσας τους Disa.

Η σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 και μπορείτε να δείτε το trailer εδώ:

{https://www.youtube.com/watch?v=v7v1hIkYH24}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Amazon, Lord Of,Rings