3 φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς από τις ρυτίδες και να ενυδατώσεις το δέρμα σου

Μεγαλώνοντας βλέπουμε αλλαγές στο πρόσωπο μας, γραμμές που σίγα-σίγα βαθαίνουν και μας θυμίζουν τα χρόνια που περνάνε. Οι ειδικοί λένε ότι μπορούμε να τις εξομαλύνουμε με φυσικό τρόπο.

Μεγαλώνοντας βλέπουμε αλλαγές στο πρόσωπο μας, γραμμές που σίγα-σίγα βαθαίνουν και μας θυμίζουν τα χρόνια που περνάνε. Γι’ αυτό ψάχνουμε τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτές για να μην βλέπουμε τον χρόνο να αποτυπώνεται στο πρόσωπο μας. Οι ειδικοί λένε ότι μπορούμε να τις εξομαλύνουμε με φυσικό τρόπο.

Καθώς μεγαλώνουμε και το δέρμα μας υφίσταται

φυσικές αλλαγές, είναι λοιπόν απολύτως φυσιολογικό να βλέπουμε περισσότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες να εμφανίζονται γύρω από τα μάτια, το μέτωπο, το στόμα και τα μάγουλα. Ο βαθμός στον οποίο θα τις αντιμετωπίσεις είναι μια προσωπική απόφαση. Αν είσαι ικανοποιημένη βλέποντας τα φυσικά σημάδια μιας ζωής που πέρασε καλά, δεν υπάρχει ίσως κανένας λόγος να τις αντιμετωπίσεις καθόλου. Αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, αν σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις το δέρμα σου όσο το δυνατόν πιο λείο, οι επιλογές φαίνεται να είναι περιορισμένες.

Το Botox είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία που γίνεται στο ιατρείο για τη χαλάρωση των μυών που δημιουργούν τις ρυτίδες για μια προσωρινή λείανση της όψης. Αλλά το Botox είναι επίσης ελαφρώς επεμβατικό και επίσης κοστίζει αρκετά και απαιτεί επαναλαμβανόμενες συνεδρίες για να διατηρηθεί η ομαλή εμφάνιση. Μπορείς όμως να εξομαλύνεις με φυσικό τρόπο τις γραμμές των ρυτίδων; Οι ειδικοί σε θέματα περιποίησης δέρματος και ομορφιάς λένε ότι υπάρχουν περιορισμοί – και τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο δραστικά όσο το Botox – αλλά είναι εφικτό να γίνει.

Δες τα 6 προϊόντα ματιών που υπόσχονται να βάλουν τέλος στις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους στο the issue.gr

#ΡΥΤΙΔΕΣ #ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ #ΔΕΡΜΑ #ΗΛΙΚΙΑ #ΚΡΕΜΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα