Ζώδια 07-08/ 01: Ερωτικές Ανακατατάξεις

19:50 6/1/2017 - Πηγή: Pagenews

Το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει με τον Ήλιο να σχηματίζει μια ακριβή όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Άρης από τους Ιχθύες ετοιμάζεται για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ η Αφροδίτη προσεγγίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Η Σελήνη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του διημέρου στον Ταύρο – που τον κυβερνά η Αφροδίτη – και θα καταλήξει σε μια όψη χιαστί με τον Ερμή που ετοιμάζεται να γυρίσει επιτέλους ορθόδρομος.

Τα πολύχρωμα λαμπάκια μαζεύονται πλέον και όλοι είστε στη φάση να βάζετε σε τάξη τις μεταμορφώσεις που έχετε ορίσει να πραγματώσετε μέσα στη νέα χρονιά. Υπάρχει ακόμη ακμαία η πίστη ότι έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να μείνετε σταθεροί σε αυτές, ενώ φαντάζεστε την εικόνα σας στο μέλλον.

Αν παραμερίσετε τα κατάλοιπα της εορταστικής περιόδου και πιστέψετε πραγματικά στο αποτέλεσμα που θέλετε, μπορείτε να ενδυναμώσετε αυτό το όραμά σας; Τυχαίνει κάποιες φορές η συνολική αίσθηση να παρουσιάζει μια στασιμότητα…

Η πρακτική μοιάζει με την εκκίνηση ενός αυτοκινήτου. Την πρώτη ταχύτητα την βάζετε, όμως αν πατήσετε απότομα το γκάζι για να ξεκινήσετε, το πιο πιθανό είναι να σας σβήσει. Αν πατήσετε απαλά, ενώ εξίσου απαλά αφήνετε το συμπλέκτη, θα έχετε μια ομαλή εκκίνηση. Ξεκινάτε σιγά και αυξάνετε ταχύτητα σταθερά.

Σε όλα χρειάζεται συνεργασία του μυαλού με το σώμα. Πρέπει να νιώθετε το ρυθμό της επιτάχυνσης και να λειτουργείτε αναλόγως. Δεν υπάρχει μία μέθοδος που να ταιριάζει στα πάντα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σταθμίζετε την ανταπόκρισή σας με βάσει την ταχύτητα που αποδέχεται. Και πάντα είναι πιθανό να μην νιώθετε κανέναν κραδασμό, ενόσω διατηρείτε σταθερή πορεία.

Αδράξτε τη δύναμή σας και αρχίστε να πορεύεστε, για να έχετε άμεση απόκριση! Θα υπάρχει πάντα το ερώτημα κατά πόσο μπορεί να συμβαίνει κάτι που δεν βλέπετε ή δεν νιώθετε. Μην θεωρήσετε δεδομένο ότι σας ξεφεύγει κάτι, εσείς συνεχίστε να είστε ευγενείς και σταθεροί και να έχετε πίστη. Για να το χειριστείτε πάλι οδηγικά, δεν έχετε κανέναν λόγο να οδηγάτε σαν μανιακοί: δεν σας κυνηγά κανείς!

www.astro-live.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα