Υπόθεση Τζανδάρη: Με... 50.000 ευρώ ποιον να πάρει;

14:30 8/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Οι οικονομικές δυνατότητες στον Παναθηναϊκό είναι περιορισμένες, οι καλές επιλογές ακόμη λιγότερες κι επομένως η μεταγραφή Τζανδάρη στους «πράσινους» είναι αυτό που λέμε «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις»!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρειαζόταν έναν παίκτη που θα συμπληρώνει το ρόστερ, που θα βοηθάει στις προπονήσεις, με την ελπίδα πως μπορεί να αποδειχτεί «λαβράκι». Δεν αναζητούσε έναν βασικό ή κάποιον που θα του έδινε λύσεις, αλλά μια απόλυτα συμπληρωματική περίπτωση που πάνω απ' όλα θα είχε χαμηλό κόστος, αλλά ο οποίος θα μπορούσε στα δικά του χέρια και μέσα από την ομαδική δουλειά να βγάλει

κάποια από τα στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα.

Οι επαφές με τον Τζανδάρη ήταν σε εξέλιξη εδώ και καιρό και η συμφωνία έκλεισε με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μόλις 50.000 ευρώ ετησίως!

Ενα συμβόλαιο βεβαίως που ταιριάζει στα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, αλλά ταιριάζει και στα δεδομένα του παίκτη που προσπαθεί να... φρενάρει την κάτω βόλτα που έχει πάρει η καριέρα του από την ημέρα που αποφάσισε να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Αδιάψευστος μάρτυρας οι αριθμοί...

Τη χρονιά 2015-16 πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις ένα παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα, ακολούθησε ο δανεισμός του στον Πανιώνιο όπου έπαιξε μόλις 11 ματς μέχρι που ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του για να τον κρατήσει πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Εφτασε στην περσινή σεζόν να πάραχωρηθεί και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Σλοβενία και την άσημη Κόπερ, με την οποία από τον Φεβρουάριο και μετά έπαιξε μόλις 5 παιχνίδια και σε κανένα απ΄αυτά δεν ξεκίνησε βασικός! Είναι ενδεικτικό ότι σε 5 ματς είχε συνολικά 87 λεπτά συμμετοχής!

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία του σεζόν στον ΠΑΟΚ, την περίοδο 2014-15, είχε συνολικά 29 αγώνες, 6 εκ των οποίων στο Europa League.

Πλέον, ο Τζανδάρης είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, μπαίνει στη λίστα των παικτών που έχουν φορέσει τις φανέλες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και ο Ουζουνίδης αναλαμβάνει να του δώσει την ευκαιρία για να... επιστρέψει τρία χρόνια πριν.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα