Υποκλίθηκε στην Κατερίνα Στεφανίδη η πολιτική ηγεσία

03:03 7/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Όλους τους Έλληνες χαρούμενους έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη το βράδυ της Κυριακής με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με άκρως εντυπωσιακό τρόπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Με άλμα στα 4,91μ., που είναι πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και και κορυφαία επίθεση στον κόσμο το 2017. Λίγο μετά τον νέο άθλο της, η ελληνική πολιτική ηγεσία υποκλίθηκε στο μεγαλείο της.

"Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους", ήταν το μήνυμα στο Twitter

του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την 27χρονη πρωταθλήτριά μας ενώ μέσα από το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: "Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό στο Λονδίνο. Αχτύπητη! Ανίκητη! Μας γέμισε περηφάνια ξανά!"

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε και απόψε στο Λονδίνο την τεράστια κλάση της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Πλέον είναι εν ενεργεία παγκόσμια πρωταθλήτρια, πρωταθλήτρια Ευρώπης και χρυσή Ολυμπιονίκης. Η νέα τεράστια επιτυχία της έδειξε στα πέρατα του κόσμου ότι ο ελληνικός αθλητισμός μάχεται και παρά τις δυσκολίες πρωταγωνιστεί! Κατερίνα σε ευχαριστούμε για όσα μας χαρίζεις δίνοντας μας τη δύναμη για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά".

Βασίλης Κικίλιας: «Περήφανοι όλοι οι Έλληνες για τη «βασίλισσα» των αιθέρων»

«Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Κατερίνα της Ελλάδας, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια! Περήφανοι όλοι οι Έλληνες για τη «βασίλισσα» των αιθέρων».

Τα παραπάνω έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ά Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, από την Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, στο Λονδίνο.

Μακάριος Λαζαρίδης: «Στην κορυφή του κόσμου η Κατερίνα Στεφανίδη»

«Στην κορυφή του κόσμου η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελλάδα που προσπαθεί, η Ελλάδα που νικάει», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, για την παγκόσμια πρωταθλήτρια μας, το όνομα της οποίας, γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο Λονδίνο.

Καραμανλή για Κ. Στεφανίδη: «Συμβολίζει την Ελλάδα που τολμά να κοιτά ψηλά»

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Κατερίνας Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, επιβράβευσε με δήλωσή της, η αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κα Άννα Καραμανλή.

«Η Κατερίνα Στεφανίδη με ένα ακόμη χρυσό άλμα πέταξε ως την κορυφή του κόσμου», τόνισε η κα Καραμανλή.

Και επεσήμανε: «Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου επιβεβαιώνει την τεράστια αξία της και επιβραβεύει τη σκληρή της προσπάθεια».

«Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια συμβολίζει την Ελλάδα που τολμά να κοιτά ψηλά, που υπερβαίνει τις δυσκολίες και πετυχαίνει τους στόχους της» δήλωσε και χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Ένα μεγάλο μπράβο στην αθλήτρια - πρότυπο για το νέο της θρίαμβο».

«Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε να συνεχίσει, με την ίδια συνέπεια, να σηκώνει την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου» κατέληξε η αρμόδια Τομεάρχης της ΝΔ.

Συγχαρητήρια και από τον Βασίλη Λεβέντη

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Μας έκανε όλους υπερήφανους», δήλωσε ο κ. Λεβέντης και σημείωσε: «Μαζί με το χρυσό μετάλλιο σήκωσε και την Ελλάδα στα ύψη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την χώρα μας. Όποιος δουλεύει σκληρά, με σχέδιο και βάζει στόχους έχει και επιτυχίες. Και η Κατερίνα τα έχει όλα αυτά. Μπράβο χρειαζόμαστε αυτές τις στιγμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα