Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τη γραμμή 4 του Μετρό


Η δημοπράτηση για τη γραμμή 4 του Μετρό δημοσιεύθηκε σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, όπως είχε προαναγγελθεί από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με κλειστή διαδικασία και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής.

Σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος της Αττικό Μετρό

ΑΕ, αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκπόνηση της Οριστικής Μελέτης, της Μελέτης Εφαρμογής, η κατασκευή των έργων Πολιτικού Μηχανικού, η προμήθεια, η εγκατάσταση, οι δοκιμές και η θέση σε λειτουργία του ηλεκτρομηχανολογικού και σιδηροδρομικού εξοπλισμού, η συντήρηση του Έργου, η εκπαίδευση του προσωπικού και η προμήθεια ανταλλακτικών της Γραμμής 4 του Μετρό, Τμήμα Ά Άλσος Βεΐκου - Γουδή.

Επίσης, στο έργο περιλαμβάνεται η προμήθεια τροχαίου υλικού, καθώς και η κατασκευή Κέντρου Ελέγχου Λειτουργίας και κτηρίου συντήρησης και επισκευών συρμών στο Αμαξοστάσιο Σεπολίων.

Να σημειωθεί ότι το μήκος της νέας γραμμής είναι περίπου 13 χλμ. και θα περιλαμβάνει 14 νέους σταθμούς από το Άλσος Βεΐκου μέχρι το Γουδή (Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημία, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Νηαρ Ηστ, Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδή) και προβλέπει την προμήθεια έως 18 συρμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα