Κυριάκος: Πάει στη Βουλή... στην "Ώρα του Πρωθυπουργού" το "άβατο των Εξαρχείων"


Για το «παρακράτος των Εξαρχείων» θα είναι η επόμενη προσωπική κόντρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε σήμερα σχετική ερώτηση με την εγκληματικότητα που θα κληθεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

Ειδικότερα, στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στις καταστροφές οχημάτων και δημοσίων κτιρίων, τη δράση

των αναρχικών και τις ένοπλες επιθέσεις από παραφυάδες της τρομοκρατίας. Επισημαίνει δε, ότι τα Εξάρχεια έχουν εξελιχθεί σε «άβατο» για την Ελληνική Αστυνομία, ενώ ανάλογα φαινόμενα συναντώνται και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως το Ζεφύρι, οι Αχαρνές, ο Ασπρόπυργος, όπου «συντηρούνται εστίες απόλυτης ανομίας».

Κατόπιν αυτών των επισημάνσεων, εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Τσίπρα, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερωτά τον πρωθυπουργό:

-Αν θα ανέχεται για καιρό ακόμα το παρακράτος των Εξαρχείων εξαιρώντας το από τους νόμους της ελληνικής πολιτείας;

-Αν έχει σχέδιο και βούληση να αντιμετωπίσει την διογκούμενη και αναπτυσσόμενη εγκληματικότητα, ειδικά σε περιοχές που έχουν καταστεί άβατο για την Ελληνική Αστυνομία;

Keywords
Τυχαία Θέματα