«Βόμβες» Μπονόβα για διαιτητική προστασία και δανεικούς από τον Μαρινάκη!


«Προσπαθήσαμε και στην ΕΠΟ, κυρίως εκεί, για να έχει προστασία η ομάδα από τη διαιτησία, νομίζω ότι για αυτό τουλάχιστον η ομάδα μας δεν αδικήθηκε, είχε διαιτητές αξιολογημένους. Και τα πέναλτι πήραμε, και στο 86' και στο 80', και τίποτα δεν μας στέρησε η διαιτησία. Είχαμε προστασία εκεί γιατί είναι δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό αλλιώς. Αυτοί που ρίξανε τον Ολυμπιακό Βόλου στην Γ΄ Εθνική, με τι μούτρα βγαίνουν και μιλάνε για εμένα; Εγώ βγήκα καθαρά

και είπα ότι θα πάρω δανεικούς από τον Ολυμπιακό, έχω αυτή τη δύναμη με τον κ. Μαρινάκη γιατί είμαι μέσα στο Συμβούλιο των Παλαιμάχων.

Δεν γίνεται να λένε ότι εγώ δεν βλέπω ούτε ζωγραφιστό τον κ. Μαρινάκη. Οι πρώτοι που βλέπουμε τον κ. Μαρινάκη είμαστε εμείς οι Παλαίμαχοι, γιατί μας δίνει 30.000 ευρώ, για να κάνουμε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο πατέρας του κ. Μαρινάκη ο συγχωρεμένος με πήρε στην ομάδα το 1986 και ο κ. Μαρινάκης ερχόταν μέσα στ’ αποδυτήρια τότε. Θα με πουν εμένα αμόρφωτο, με Πανεπιστήμιο και με δίπλωμα μάνατζερ; Ή για το ήθος μου;», δήλωσε ο κ. Μπονόβας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 9.86» την Δευτέρα, προκαλώντας γενική κατάπληξη για την άνεση με την οποία μίλησε για «καυτά» θέματα.


p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; color: #454545; min-height: 14.0px}

Keywords
Τυχαία Θέματα