''Βλέπουν'' απόλυση Λουτσέσκου οι Ρουμάνοι


Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε για ακόμη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων σε εκτός έδρας ντέρμπι, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μια εξέλιξη που φέρνει σε αρκετά δεινή θέση τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τη διαπίστωση αυτή την έκαναν τόσο τα ελληνικά, όσο και τα ρουμάνικα ΜΜΕ, με τους συμπατριώτες του Λουτσέσκου

να παρακολουθούν στενά όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, ασκώντας δριμεία κριτική στον 48χρονο τεχνικό.

''Ο Λουτσέσκου κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει στην πρώτη θέση επειδή ήταν ο μόνος που δεν είχε παίξει ούτε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντέξει περισσότερο, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ. Επιπλέον, ο Λουτσέσκου παραμελεί τους Έλληνες στην ομάδα, κάτι που δεν τον βοηθά στη σχέση του με τους οπαδούς'', αναφέρει χαρακτηριστικά, κείμενο του Κριστιάν Σκουτάριου, Ρουμάνου δημοσιογράφου.

Παράλληλα, η εφημερίδα ''Prosport'' αναφέρει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυση του από τον ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας ότι: 'Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα είναι ακόμα καλά στη βαθμολογία, με τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση και δυο πόντους από την κορυφή, οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που παίζει η ομάδα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τα δυο ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ''.

Keywords
Τυχαία Θέματα