Βαρκελώνη: Νεκρός τελικά ο 7χρονος από την Αυστραλία


Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξάρθρωση του τρομοκρατικού δικτύου, το δράμα ολοκληρώθηκε με την ταυτοποίηση και την επιβεβαίωση του θανάτου ενός 7χρονου αγοριού από την Αυστραλία. Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του μικρού παιδιού, ως τραγικό επίλογο μίας ακόμα σελίδας που γράφτηκε με αίμα στην ιστορία, ο 7χρονος Τζούλιαν Κάντμαν είναι νεκρός.

Την είδηση μετέφερε στην οικογένεια ειδικός της ισπανικής αστυνομίας. Το παιδί είχε δηλωθεί ως αγνοούμενο από την Πέμπτη

που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Ο Τζούλιαν Κάντμαν έχασε τη ζωή του διότι είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Τι έκανε και το πλήρωσε με ό,τι πολυτιμότερο είχε; Απλώς περπατούσε με τη μητέρα του σε έναν από τους πλέον διάσημους πεζόδρομους στον κόσμο. Τη Las Ramblas.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 7χρονου, Άντριου Κάντμαν, ο οποίος πέταξε από το Σίδνεϊ στη Βαρκελώνη, πηγαίνοντας κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο νεκροτομείο. Μετά από 22 ώρες αγωνίας μέσα στο αεροσκάφος, ο πατέρας κλήθηκε να αναγνωρίσει και επισήμως το άψυχο κορμάκι του γιου του, τον οποίο τόσο άδικα έχασε.

Η μητέρα του 7χρονου αγοριού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρότατα τραύματα και στα δύο πόδια της.

Με μήνυμά της στα social media, η οικογένεια Κάντμαν ευχαρίστησε όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν αυτές τις τραγικές στιγμές αγωνίας που έζησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα