Τζένιφερ Άνιστον: Ως Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα (pics)


Η Τζένιφερ Άνιστον πόζαρε στον φακό του Marianno Vivanco για χάρη του περιοδικού Harper’s Bazaar, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές.

Από τις φωτογραφίες του Vivanco αυτή που τραβά κατευθείαν τα βλέμματα είναι αυτή που η σταρ φορά ένα κατακόκκινο φόρεμα δια χειρός Πέτερ Ντούντας και σανδάλια Jimmy Choo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO

(@marianovivanco) στις Σεπ 14, 2017, 11:30πμ PDT

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε στη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Ειμι Σεντάρις, με τη συνέντευξη να μονοπωλούν τα γυναικεία θέματα. Σε αυτή μάθαμε πως η Τζένιφερ Ανιστον δεν μπορεί να περιμένει καθόλου να στεγνώσουν τα νύχια της και πως της αρέσει πολύ το μαύρισμα.

«Ως Ελληνίδα αγαπώ το μαύρισμα, αλλά βρίσκομαι σε φάση που έχω σταματήσει την ηλιοθεραπεία. Και μου λείπει. Μου έφερε πολλή ευτυχία όταν το έκανα και είχα την βιταμίνη D, αλλά έχω στραφεί πλέον στο καλό μαύρισμα μέσω της πρακτικής του ψεκασμού», λέει χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO (@marianovivanco) στις Σεπ 14, 2017, 8:25πμ PDT

Όπως αναφέρει ένας από τους λόγους που προτιμά σπρέι ψεκασμού είναι επειδή μισεί τα προϊόντα προστασίας: «Εχω πειραματιστεί με αυτά που δεν σε κάνουν να μοιάζεις σαν να έχεις κάνει μακιγιάζ Kabuki ή σαν ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι σώζουμε το δέρμα μας, αλλά πρέπει να το καταλάβουν. Ποιος θέλει να είναι στον ήλιο και να μην φαίνεται χαριτωμένος;».

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως έχει εμμονή με την έλλειψη βιταμινών και πως πάντα δοκιμάζει τα νέα προϊόντα που βλέπει στο Ίντερνετ.

Η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλυψε πως όνειρό της, μιας και επενδύει πολύ στη διατήρηση της υγείας της, είναι να ανοίξει ένα κέντρο ευεξίας.

«Έχω πειραματιστεί με αυτά που δεν σε κάνουν να μοιάζεις σαν να έχεις κάνει μακιγιάζ Kabuki ή σαν ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι σώζουμε το δέρμα μας, αλλά πρέπει να το καταλάβουν. Ποιος θέλει να είναι στον ήλιο και να μην φαίνεται χαριτωμένος;», δηλώνει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO (@marianovivanco) στις Σεπ 14, 2017, 8:44πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIANO VIVANCO (@marianovivanco) στις Σεπ 14, 2017, 8:32πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα