Τζέιμς Μποντ: Επιστρέφει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019


Η κινηματογραφική εταιρεία Eon Productions και η Metro-Goldwyn-Mayer, ανακοίνωσαν ότι η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ θα κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου του 2019.

Οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι το σενάριο της 45ης περιπέτειας του Μποντ θα γράψουν οι Neal Purvis και Robert Wade, οι ίδιοι άνθρωποι που «υπέγραψαν» τις τελευταίες έξι ταινίες της σειράς. Στην ίδια ανακοίνωση, οι εταιρείες τόνισαν

ότι ο σκηνοθέτης και το καστ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όπως φαίνεται, όμως, η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ έχει ήδη αποφασιστεί, σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «New York Times».

Ο Βρετανός, Ντάνιελ Κρεγκ, υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα στις τελευταίες τέσσερις ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των φιλμ «Skyfall» (2012) και «Spectre» (2015).

Η ταινία του 2015 είχε εισπράξεις περίπου 880 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα BoxOfficeMojo.com που διατηρεί βάσεις δεδομένων στις οποίες καταγράφει όλες τις εισπράξεις που κάνουν οι ταινίες.

Ο Κάλουμ ΜακΝτούγκαλ, ο παραγωγός της franchise ταινίας του Μποντ, δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πέρυσι ότι ο Κρεγκ ήταν «απόλυτα η πρώτη επιλογή… θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ να επιστρέψει ως Μποντ».

James Bond will return to US cinemas on November 8, 2019 with a traditional earlier release in the UK and the rest of the world. pic.twitter.com/6HnaDnfruK

James Bond (@007) July 24, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα