Τζανακόπουλος: Πρώτα τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος και μετά η εφαρμογή των μέτρων


Τα μέτρα που παίρνουμε θα εφαρμοστούν υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκριθούν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στο Eurogroup της Μάλτας η ελληνική κυβέρνηση έφτασε σε πολιτική συμφωνία με τους θεσμούς για την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Η κυβέρνηση κατάφερε να θέσει τις βάσεις

για τη σταδιακή επαναφορά της κανονικότητας προς όφελος των Ελλήνων εργαζομένων είπε ο κ. Τζανακόπουλος, συμπληρώνοντας ότι η συμφωνία προβλέπει μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο, καθώς για κάθε ένα ευρώ επιβάρυνσης θα υπάρχει και ένα ευρώ ελάφρυνσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι η ΝΔ επέλεξε μια πλήρως υπονομευτική στάση καθ' όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων», όσο, και στον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «απαιτούσε μια άνευ όρων παράδοση και υποσχόταν τόσα και άλλα τόσα μέτρα».

Και εν κατακλείδι, «η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται για τρίτη φορά σε στρατηγικό αδιέξοδο», αφού «το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ηττήθηκε για άλλη μια φορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα